Ha anyakönyveztethető név lenne a Balaton, ti adnátok ezt a nevet a gyereketeknek?
Figyelt kérdés
Barátnőm terhes, kisfia lesz. Beszélgettünk a nevekről, én mondtam nekem mit tetszik, ő is sorolta. Aztán mondta, hogy ne nevessem ki, de ő szívesen adná a fiának azt a nevet, hogy Balaton, ha lehetne. Először azt hittem csak viccel, és kinevettem. De láttam rajta, hogy rosszul esett neki, tehát komolyan gondolta....2012. okt. 2. 16:35
21/28 anonim válasza:
Nem tudom, én már rögtön rosszra gondoltam. Mondjuk lány esetében még rosszabb.
"Megmártóztam Balatonban!"
Hasonló cikizést kapna később. Bár nem rosszabb, mint sok külföldi név. Az a baj, hogy nem szokványos.
22/28 anonim válasza:
Hát, a "voltam a Balatonon" poénoktól nem fog menekülni tiniként, az fix. De ugyanez lehetséges a Budán, Szófiában, Emődön és hasonlókkal is. Külföldön egyébként van, ahol teljesen természetes földrajzi neveket adni keresztnévként, de nálunk mindenki ragaszkodik erről a listáról válogatós baromsághoz...
23/28 anonim válasza:
Jó,hogy nem Szabolcs-Szatmár-Bereg megyének akarja elnevezni.
24/28 anonim válasza:
Nem!
Bár a Kim Basinger lánya "Ireland", úgyhogy más is ad hülye nevet, de a Balaton se különb!
26/28 anonim válasza:
Az semmi...
Ismerősöm gyerekét Sárga Barnának hívják:DD
27/28 anonim válasza:
23:"Jó,hogy nem Szabolcs-Szatmár-Bereg megyének akarja elnevezni."
Akkor inkább Borsod-Abaúj-Zemplén, mert akkor lehetne BAZ-nak becézni.
28/28 anonim válasza:
nekem tetszik ez a név. egyedi. tudom milyen mert nekem is eléggé az. a városban én vagyok az egyetlen olyan nevű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!