Hogyan vegyem rá a párom, hogy szokjon le a gyűjtögetésről?
Figyelt kérdés
Albérletben élünk a lányunkkal, de a párom annyi lomot hoz folyton haza, mintha muszáj lenne, kidobni meg alig akar dolgokat.Nem kukázik vagy ilyen, csak a munkatársainak ha nem kell valami, és megkérdezik, neki tuti kell.Legyen szerszám, ruha, bútor, stb.Már dobáltam ki, vita lett a vége. Mit tehetek?2009. aug. 4. 12:30
1/6 anonim válasza:
Beszéld meg vele, hogy felteszitek internetre aukciós portálra, vatera, tesz-vesz, akkor lesz belőle pénzetek, hátha akkor könnyebben megválik tőle.
2/6 anonim válasza:
Kérd meg a munkatársait hogy ne adják már neki oda.
3/6 anonim válasza:
Sajnos apám is ilyen.Haza hord minden szart.Hordok,padlók,ajtók mindent.Nem is lenne rossz csak az a baj ősem használja semmire.Tök szép lenne az udvarunk erre haza hoz egy útánfutó homokot hogy jó lesz valamire.meg a múltkor egy plato kisméretü téglát.Olyan az udvarunk mint egy cigány telep .Vas kerités meg hasonlók és aztmondja hogy Ő nemolyan gazdag hogy egy szál betonvasat kidobjon.Hülye gondolat.haz hordja a rosz bojlert mega rossz gáztüzhelyeket.Azthiszi a múltba élünk és nemlehet semmit kapni boltban.
4/6 anonim válasza:
Sztem is afelé vedd az irányt hogy adja el a dolgokat,abból lesz pénzetek,és mondjuk nem használt sokkal jobb dolgot is meg tud venni az árából.De semiképpen ne erőszakosan mert akkor lehet h durciból csak azért is hazahoz mindent,meg a kapcsolatototknak sem tesz jót ha emiatt van a feszkó.Ha már megérti miért zavar téged talán hajlandó az együttműködésre:)
5/6 anonim válasza:
Nálunk is van némi gyűjtögető életmód. Én is kiakadok ettől főleg hogy rend és tisztaságmániás vagyok, és utálom a felesleges dolgokat. Én nem kérdezek kettőt, kidobálok mindent. Aztán ha rájön vita van belőle persze, de utána mindig kibékülünk. Ebben a dologban nagyon határozott vagyok. De ne gondoljátok hogy hárpia vagyok, meg papuccsá teszem a párom! Szó sincs erről. Minden másban ő dönt, meg ő az úr a háznál. De ha rendről és tisztaságról van szó, abból egy tapottat sem engedek! Mert ha minden sz@rt megtartanánk, nem férnénk el, és nekem kell rendet tartani , a port törölni róla nem neki! :)
6/6 anonim válasza:
Keress egy olyan dolgot amit mindennél jobban szeret, és mond meg neki hogy vagy az vagy a lomok!!! Mert már nme lehet tűrni hogy mindent hazavisz. Állj a sarkadra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!