Hogyan tudnám legkönnyebben elviselni az idióta
családom, ha beteg vagyok (2 éve), és nincs hova mennem?
Miből gondolod, hogy én arra jutottam, hogy te hazudol. Egy dolgot kétféle képen is értelmezhetünk. Ami neked semmit nem jelent, neki sokat és fordítva. Azért kérdeztem, hogy ő miért van kibukva miattad.
Kedves kérdező. Mindig két ember vesz részt az együttélés ellehetetlenítésben. Azért kérdeztem, hogy mi az ő verziója. Neki mi a problémája? Kíváncsian várom a válaszodat
2012. okt. 5. 17:54
No lám erre nem vagy hajlandó válaszolni :( Kár, pedig tudod, csak akkor lehet segíteni, ha te is akarod.
2012. okt. 8. 09:06
13/17 A kérdező kommentje:
Mint írtam a probléma nagyon összetett és hosszú. Könyvbe illő ez a horror, amin átmentem. Azt is írtam, hogy nagyon sajnálja. Megpróbálom röviden leírni. A gond az, hogy nem figyelmesek. Elfelejtik azt, hogy néma vagyok. Úgy kérdeznek, hogy nincs telefon a kezemben. Volt mikor nem tudtam járni és folyton elestem. Ilyenkor jöttek az idióta kérdések igazán. Anyámmal sokat csevegek a google talkon keresztül. Megtanítottam neki használni az okostelefonnal együtt egy 53 éves nőnek. Ebből is látszik, hogy békés és türelmes vagyok velük. Kiakartam ide másolni a beszélgetésünket, de nem lehet. Abban minden benne van. Sajnálja és egyetért velem. Bár nem emlékszik arra, hogy gonosz terroristának hívott és még számtalan dologra. Csak azért vagyok szar, mert volt pofám itthon betegeskedni. Mindegy! A kórházakban gyomorszondát akartak dugni belém a nyelés zavar miatt. Amíg otthon az általam kidolgozott módszer szerint etettek. No meg internet nélkül megőrűltem volna szószerint. Nem arról van szó, hogy nem vagyok hálás. Azt sajnálom hogy megkeserítették az életem. Szószerint a halálba hajtottak. Lassan tünetmentes leszek és végre elküldhetek mindenkit a halálba. Én nagyon szerettem a családom. Bánt, hogy egy ilyen rendes srácot ennyire...(nincs rá szó). Részemről lezártnak tekintem a kérdést. Megoldás nem született.
Az még nem jutott eszedbe, hogy esetleg korai alzheimer kórban szenvednek? Ilyen ember nehezen tud bár mit is megtanulni. Most vonatkoztassunk el a betegségedtől. Azt írtad, hogy magas IQ -d Egy nagyon okos ember, ha még ráadásul érzékeny másokra,főleg családjára, képes meglátni a megoldást. Én most is azt mondom, hogy ezen csak te tudsz segíteni és nem ők. Vagy azért, mert nem képesek elfogadni, hogy beteg vagy, mert buták, vagy azért mert ők is betegek. Persze neked kell tisztába lenni, hogy előtte észbeli képességük milyen volt.Tudod az okos ember alakítja a sorsát, és megértő a környezetével, a buta pedig csak vagdalkozik és dühöng.
2012. okt. 9. 08:03
15/17 A kérdező kommentje:
Hidd el! Megoldom ezt is! Csak kíváncsi voltam a véleményetekre! Ennyi az egész!
Hát az én véleményem az, hogy egy hálátlan egoista vagy aki még ráadásul zsarnokoskodik a szülei felett. Addig etethetik, meg gondozhatják, amíg rájuk van utalva, aztán elküdi őket a halálba hálából, a nagy 140-es IQ dal.
Nem szeretnék a családtagod lenni, az biztos.
Ráadásul hiába kérdezgettelek, hogy a szüleidnek mi baja van veled, nem válaszoltál. Nos ez is egy szegénységi bizonyítvány, aki csak a saját verzióját nyomja. Mert ugye te a TEREMTÉS KORONÁJA azt hiszem megérdemled ezt a betegséget, hogy tanulj belőle, de te a tanulásra képtelen vagy
2012. okt. 9. 13:26
17/17 A kérdező kommentje:
Honnan tudjam, hogy mi a verziójuk. Nem szoktam velük beszélgetni mivel képtelenek a kommunikációra. Ezt is leírtam már (5 tárgyalás) Ezek a valós tények. Ahogy leültem velük beszélni mindig is kiprovokálták a balhét. Tanulj meg olvasni először és egy súlyos beteg fejével gondolkodni, akit mindenki tisztelt és szeretett. Ez a betegség elvette mindenét. Se autóm, se munkám, se barátaim. Én az ő hatásukra változtam meg. Kinek hiszed magad? Én, mint zsarnok? Egy pacifista. Tipikus, még a rendőrök sem hittek nekem mikor 2 fő 130 kilós állat a kórházig vert csak azért mert elakartam indulni kocsikázni. Ez volt az utolsó örömöm. Megszoktam már, hogy nem értenek meg, hogy egyes egyedül vagyok Wilsonos az egész városban. Senki sem ugathat bele, míg nem tapasztalta ezt a rettenetes betegséget. Te mit csinálnál ha a családod válna ellenséggé és a 3. Verésed után összehugyozod magad a félelemtől mikor berontanak a szobádba??? Fingod nincs, milyen terrorban éltem. Összegzem: mi okom lenne ártani magamnak és a családomnak, ha szerinted 140-es IQum van (erős túlzás)? Miért ne törekednék a családi harmóniára én egy erőszak szerető ember. Én sokkal tartozom a szüleimnek, viszont nem érdemeltem meg ezt a bánásmódot. Azelőtt soha nem káromkodtam. Kikészített minket ez a betegség. Te pedig, szegény erkölcsű! Ne mondd azt nekem hogy megérdemeltem, mert ezzel anyámat bántod. Nem tudhatod mit él át egy anya mikor tehetetetlen és végig kell néznie hogy csúszik ki a talaj a kedvenc fia által. Nem írok többet ide, sőt el sem olvasom amit ideírtok. Most nyugodtan elküldhettek a halálba, mert úgyis csak azt tudtok. Vádaskodni és itélkezni felettem. Vége! Befejeztem!
Kapcsolódó kérdések: