Gazdag vagy szegény család?
tegyük fel hogy most változtathatsz az éleden pl. hogy kik neveltek fel és milyen környezetbe és milyen anyagi helyzetben. két választás van: a gazdag: megkapsz mindent de ugye kevesebb figyelmet kapsz, nagyobb az elvárás
szegény : nagyobb a törődés,összetartás de mindenért meg kell dolgoznod,küzdened kell mindenért.
ŐSZINTÉN melyiket választanátok?
kort és nemet is légy szíves :)
Én a családomat, csak anyagi gondok nélkül.
Amikor van pénzünk, kisebb a feszültség, de ugyanannyira összetartóak vagyunk.
Bocsi az offért, de ez szemet szúrt:
"gazdag: megkapsz mindent de ugye kevesebb figyelmet kapsz"
mi az, hogy ugye?? miért lenne evidens hogy a gazdag szülők nem foglalkoznak annyit a gyerekkel?? van hogy a szegény szülő annyit robotol azért a pénzért hogy alig van ideje a gyerekre, a gazdag pedig pl. otthon dolgozik. Vagy fordítva.
Ismerek szegényebb családokat és jómódú családokat is.
Nekem az a tapasztalatom,hogy a szegény családokban kevésbé figyelnek a gyerekre,vagy egész nap nincs otthon a szülő,mert dolgozik,mire este hazaér hulla fáradt,nincs beszélgetés,nem törődnek annyira a gyerekkel,szülők többet veszekednek a pénzhiány miatt,ha egyátalán még együtt vannak. Egy jómódú család meg kiegyensúlyozott,családi programok,szeretet,boldogság..
Gazdag ...
Szegénység inkább kelemetlen megalázó.Logikátlan szaporodnak mint a nyulak a minőség rovására....nem szeretem a szegényeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!