Szerintetek kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Hazaspar, 2 eve egyutt. "Sajnos" mindketten dohanyosok. A ferj uj munkat talal de messze. Az asszony otthagyja az o munkahelyet, elkoltoznek mivel a ferj azt igerte nehany honapig ellesznek amig az asszony munkat keres. A ferj kitalalta, hogy leszokik a dohanyzasrol. az asszony meg nem all keszen leszokni de ennek ellenere a ferj mar nem vesz cigarettat a felesegenek sem. az asszony meg nem keres szoval "ragja a kefet"...2012. okt. 1. 23:46
1/7 anonim válasza:
hát ez sz@r ügy. kb egyiknek sincs igaza.
2/7 anonim válasza:
Nagyon nehéz leszokni a dohányzásról, mert hát ugye ez is egy függőség, de gondolj úgy a dologra hogy ezzel hogy nem tudsz rágyújtani csak jót tesz veled mert nem okozol több kárt a szervezetednek.Nehéz lesz az biztos de legalább egészségesebb leszel. Az pedig hogy kinek van igaza azt nehéz eldönteni. Olyan szinten neki hogy ő dolgozik meg a pénzért, a másik részről pedig ott volt az ígéret hogy jól kijöttök míg nem talál munkát.. nem lehet ebben igazságot tenni
3/7 anonim válasza:
Én nem dohányzom, így nem tudom milyen az, ha nincs cigi, de azt gondolom, hogy annak aki "nem kész rá", hogy leszokjon, azaz nem akar, a legjobb leszokási módszer, ha pár hétig nincs mit szívnia. Pár hét alatt kiürül úgy a nikotin a szervezetből, hogy már kevesebb akarat is elég legyen.
Bár gondolom ez azért egyénenként is változik.
Nem tudom kinek van igaza, de ez ilyen. Ha nincs pénz, nincs cigi.
4/7 anonim válasza:
szerintem a ferj kifejezetten megalazza a feleseget
5/7 anonim válasza:
1 fizuból igenis szokjon le mind2 fél
az asszony évekig mondaná hogy nem áll készen a leszokásra...
6/7 A kérdező kommentje:
Szoval atejtve a feleseget kenyszeritve ez korrekt? Egyebkent a nonek jo munkaja volt amit otthagyott a csalad kedveert es a kapcsolatuk elejen o keresett jobban, segitett a fejenek. Most a ferj sokkal jobban keres, meg tudna tenni mivel a no nem dohanyzik olyan eszmeletlen sokat (egy doboz 3-4 nap)Egyebkent a ferj is valoszinuleg ideiglenesen szokik le mivel az anyja keszul hozzajuk koltozni egy idore, Ami mar megtortent egyszer ugyanigy.
2012. okt. 2. 10:21
7/7 A kérdező kommentje:
Ja es a no talalt munkat csak meg jo honap mire keres. A napokban kezdi a munkat. 4 honapot volt munka nelkul ebbol ket honapig teljesen ellatta magat valamint a rezsibe is adott a felretett penzebol. A ferj mar az elso honapban amikor nem volt penze a nonek eroszakosan figuelmeztette a not hogy huzzon bele a munkakeresesbe. Manapsag szerintem szerencse kell jo munkat talalni 4 honap alatt. Ebben a sztoriban csak a no sziv a csalad osszetartasert.
2012. okt. 2. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!