Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem találom a helyem az...

Miért nem találom a helyem az életben?

Figyelt kérdés

21 éves fiú vagyok..és úgy érzem az életem kezd egyre unalmasabbá válni. Unalmasak a napjaim, unalmas az egyetem, és unalmas a munkám is. Mindennap csak tanulok és könyveket olvasok, de könyvből egyszerre vagy 3-4 könyvet.

Nincsenek barátaim, nem járok sehova. Barátnőm viszont van, vele csinálok mindent, de...sokszor csak unatkozom vele is.

Hiányzik az izgalom, a vidámság az életemből. Nem vagyok egyáltalán boldog. Pedig van barátnőm, autóm, pénzem is (mivel dolgozom) és egyetemre is járok.

2012. okt. 1. 22:56
1 2
 11/14 anonim válasza:
hű..az előző 10-ből 10 ! ..nade hogy tovább??? újrajátszani ismét és figyelni a hibás pontra?
2012. okt. 4. 15:53
 12/14 A kérdező kommentje:

Rossz a megközelítésed kedves utolsó előtti.

Miért lennék a lejtőn? Ha valami unalmas az mitől lenne rossz, helytelen ? Vagy ezt h értelmezed ?

Hiányzik néhány dolog az életemből és eléggé egyhangú is szerintem, lapos-unalmas. Nem is értem hogy gondoltad hogy lejtőn lennék. Ha a jelenlegi dolgaim közül egy sem lenne akkor lenne gond.

2012. okt. 4. 22:39
 13/14 A kérdező kommentje:
és pont ez az...régen minden más volt... de nem éppen a pozitív értelemben. Most megyek felfelé és régen mentem lefelé. Mégis a mostani élet az unalmas, a régi meg "izgibb" volt. Sportoltam, buliztam, sok haverom volt, barátnők stb...Ma már "semmi". Ma már csak előadások, órák, itthon a könyvek, ha meg van időm könyvtár, majd ezután jön a munka. Hétvégén meg barátnő. Nagyon szeretem az Unit , az órákat és a könyveket is, de kicsit kívűl állónak érzem magam, valahogy nem vagyok benne semmiben.
2012. okt. 4. 22:45
 14/14 anonim válasza:
59%

Min­den egyes falatka három réteg­ből áll, akár egy eme­le­tes szend­vics vagy egy finom sütemény:

Alap­lap

egy tétel: az a hely­zet, ami­ben vagyunk, korábbi dön­té­se­ink eredménye

Közép­ré­teg

Vegyük észre, hogy miben vagyunk és hogy kerül­tünk ide. Szük­ség ese­tén alkal­maz­ható a hely­zet­meg­ha­tá­rozó rázókeverék.

Fedő­lap

Azon kívül, amit most teszek, ezer más dol­got is csi­nál­hat­nék. Azon túl, ahogy most érzem magam ebben a hely­zet­ben, érez­het­nék más­képp is.

Hab a tete­jén (egy csi­pet­nyi öröm)

De jó, hogy mind­ezt tudom és észrevettem!

Mivel a puding pró­bája az evés, együk meg, amit készí­tet­tünk: ha nem érez­zük jól magun­kat egy hely­zet­ben, dönt­sünk másképp!

Meg­pró­bá­lok valami mást tenni, érezni, mint eddig. Én döntök.

Néhány falat után (a mennyi­ség egyé­nen­ként vál­tozó) a világ elkezdi elve­szí­teni szürke tónu­sát. Vissza­tér­nek a han­gok, illa­tok, ízek, stb.

Vigyá­zat! A folya­mat nem fel­tét­le­nül line­á­ris, vissza­esé­sek­kel szá­molni kell, de ez ne vegye el a ked­vün­ket. Foly­tas­suk szor­gal­ma­san önbi­za­lom­fa­lat­ká­ink gyár­tá­sát és élve­ze­tét! Jó étvágyat!

2012. okt. 5. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!