Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez így helyes? Mit tennétek?

Ez így helyes? Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Lassan 1éve házasok vagyunk (1.5éve ismerjük egymást).

Ő sportoló mikor megismerkedtünk kérte hagyjam ott a munkahelyem és menjek vele külföldre. Mentem, közbe anya itthon szervezte a lagzit.Azt mondta van pénze mindenre lagzi előtt kiderült hogy minden amit mondott hazugság volt.(Még jó hogy kapott 1havi fizut abbol kezdtük el a szervezést)Átverték nemkapott fizetést 3hónapig ugy kellet beosztani minden fillért.Ezalatt az idő alatt 1ftot se tudott szerezni mindíg nekem kellet kölcsönkérni, az aranyaim a zálogba adni stb. Semmit nemtudott megoldani ha rajta mulott volna már semmim se lenni.Itthon ujra dolgozok ő azóta se keres mert dolgozni nemmegy el várja hogy legyen csapata. (ugynézki most lezs)Kiálhatatlan a természete csak pofázni tud mindenért semmi nemérdekli csak a hobbija.Az hogy én mit akarok az mindegy meg ő szerinte hülyeség pl.nyaralás, strand,stb. Most is anyáéknál lakunk képtelen alkalmazkodni. Egyedül nyögöm az adósságokat de szerinte nem munka amit csinálok. Állás 12órába 2 műszakba.Jól keresek de sokáig nembírom megbecsülés nélkül.Mikor még nemismertem sok pénze volt azthiszi így helyes hogy most nincs. Az előző barátnőjének mindent megadott, engem elvett feleségül és ennyi.Egyszer hallottam már a szájábol hogy sokat köszönhet nekem aztán ennyi.Fenyegettem már mindennel de megse hallja.Ti hogy térítenétek észhez? Vagy mit tegyek elváljak? Else tudna tartani ha lenne gyerek annyira lezsar mindent.

2009. aug. 3. 18:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudj, de fél évi ismeretség után összeházasodtál valakivel, akiröl már az esküvö elött kiderült, hogy összevissza hazudik, azóta te tartod el, nem dolgozik, nem alkalmazkodik a szüleidhez, pedig ott laktok (gondolom részben az ö költségükre), a te munkádat lenézi, kiálhatatlan a természete, nem akar semmiben neked kedvezni, csak "várja, hogy legyen egy csapata" - akkor meg mit akarsz?

Én már akkor kidobtam volna, amikor kiderült esküvö ELÖTT, hogy hazudozik.

Most mit akarsz töle? HA valaki már a kezdettöl ilyen, akkor azon nem tudsz változtatni - gyorsan hagyd ott és válj el, amig nem késö. Már igy is ráfizetsz, mert amit ez alazz a zév alatt vettetek, az közös, akkor is, ha csaka te pénzed van benne - vagy még többet akarsz ezen a hülyeségen bukni?

2009. aug. 3. 19:28
 12/15 anonim ***** válasza:
57%
Sem fenyegetéssel, sem trükkökkel nem érdemes, és nem is lehet megtartani valakit. Ha ő ilyen, finoman fogalmazva: elengedni, szabadonengedni, csakis ez a helyes. PL: ezt mondhatod: nem akarlak megváltoztatni, nem várhatom el, hogy olyan legyél amilyen nem vagy, visszaadom a szabadságodat. És ezzel odaadod a gyűrűt. PL. Viszont mivel ott lakik nálatok, valójában azt kell mondani: segítek neked másik lakást keresni. Magyarul: kitenni a szűrét. Nem is lesz olyan nagyon könnyű. Ha végképp nem megy, menj el egyedül nyaralni, vagy valaki rokonhoz. Csak akkor menj haza, amikor már nincs ott. Esetleg ha van testvéred, nagybátyád, bárki, aki ebben segítene. Nehogy anyukádnak kelljen vitatkozni. Esetleg mondd anyukádnak, csináljon ünnepi ebédet, és mondjátok azt: "Ez volt a búcsúebéd, ebéd után költözz el." Ebéd közben te bepakolhatod a holmiját, és kitenni a kapu elé.
2009. aug. 3. 19:58
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az mellékes tényező , hogy skorpió. Van abból is dinka , meg normális; ahogy minden jegyből. DE a hazudozás az komoly dolog. Nem tudok mást írni, csak hogy előbb meg/ki kellett volna ismerned. Sajnos ez nem történt meg. Lehet hogy túl szerelmes voltál és nem vettél észre dolgokat , de egy ember alaptermészete 1 év alatt azért valamennyire világossá válik....Ezzel nem okollak, de ha már így van. akkor én a helyedben megmondanám neki, hogy költözzön el valahova és gondolkozzon el a kapcsolatotokon. Te is ezt teszed. Ha akar még valamit és tud változni, visszajöhet. Ja, és kereshetne magának olyan munkát , amivel le is tud tenni valamit az asztalra...

2009. aug. 3. 20:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szinte mindent elmondtak,amit én is gondolok a dologról.Eleve nem kellett volna hozzá menni.Vele élni még nagyon hülyeség és az egyetlen okos dolog,amit tehetsz,hogy elválsz.Ő örül,mert talált valakit,aki elnézi neki a hülyeségeit,mi a fene ösztönözné arra,hogy megváltozzon,hisz nyelsz neki egyfolytában.Legyen benned büszkeség,ezerszer jobb pasit is megérdemelsz,szóval ne vele teljen el a fiatalságod!!!!
2009. aug. 3. 20:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Tipikusan olyan férfi, akihez nem szabad hozzámenni. Én az ilyen típusú embereket nem is néztem férfinek annak idején, bármilyen férfiasan néztek ki,a saját érdekemben.

Az, hogy valaki megváltozik, nem jellemző. Nagy dolgoknak kell ahhoz egy ember életében történni.

2009. aug. 3. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!