Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez így helyes? Mit tennétek?

Ez így helyes? Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Lassan 1éve házasok vagyunk (1.5éve ismerjük egymást).

Ő sportoló mikor megismerkedtünk kérte hagyjam ott a munkahelyem és menjek vele külföldre. Mentem, közbe anya itthon szervezte a lagzit.Azt mondta van pénze mindenre lagzi előtt kiderült hogy minden amit mondott hazugság volt.(Még jó hogy kapott 1havi fizut abbol kezdtük el a szervezést)Átverték nemkapott fizetést 3hónapig ugy kellet beosztani minden fillért.Ezalatt az idő alatt 1ftot se tudott szerezni mindíg nekem kellet kölcsönkérni, az aranyaim a zálogba adni stb. Semmit nemtudott megoldani ha rajta mulott volna már semmim se lenni.Itthon ujra dolgozok ő azóta se keres mert dolgozni nemmegy el várja hogy legyen csapata. (ugynézki most lezs)Kiálhatatlan a természete csak pofázni tud mindenért semmi nemérdekli csak a hobbija.Az hogy én mit akarok az mindegy meg ő szerinte hülyeség pl.nyaralás, strand,stb. Most is anyáéknál lakunk képtelen alkalmazkodni. Egyedül nyögöm az adósságokat de szerinte nem munka amit csinálok. Állás 12órába 2 műszakba.Jól keresek de sokáig nembírom megbecsülés nélkül.Mikor még nemismertem sok pénze volt azthiszi így helyes hogy most nincs. Az előző barátnőjének mindent megadott, engem elvett feleségül és ennyi.Egyszer hallottam már a szájábol hogy sokat köszönhet nekem aztán ennyi.Fenyegettem már mindennel de megse hallja.Ti hogy térítenétek észhez? Vagy mit tegyek elváljak? Else tudna tartani ha lenne gyerek annyira lezsar mindent.

2009. aug. 3. 18:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Most mi is a kérdés??Szerintem teljesen egyértelmű,hogy hagy el,dobd ki a francba.
2009. aug. 3. 19:00
 2/15 anonim ***** válasza:
77%
én még fiatal vagyok az ilyenekhez de várd meg ameddig lessz csapata és akor majd meglátod hogy tud-e lerakni pénzt de szerintem nem fog változni én is focizok és ilyen vagyok
2009. aug. 3. 19:01
 3/15 anonim ***** válasza:
71%
Addig válj el, amíg be nem fut véletlenül egy kisbaba. Az az ember, aki nem dolgozik, a másik /érte is dolgozó/ munkáját nem minősítheti, nem szólhatja le. Ez az ember egy élősködő pondró, semmi más. Soha nem lenne mellette becsületed. Hagyd a fenébe és felejtsd el, hogy valaha is ismerted. Így még rendbe jöhet az életed.
2009. aug. 3. 19:04
 4/15 anonim ***** válasza:
80%
én hasonló helyzetben vagyok. Sokáig könyörögtem, de semmi. Rájöttem hogy megváltoztatni nem tudom, így megmondtam neki, h elválok, mert ezt már nem bírom. És akkor ő is s hisztijeim nélkül élhet. Mert, hogy szerinte ez a baj. Minden adósság az én nevemen van. Neki mindene megvan, én semmit nem tudok magamnak venni. Az utolsó 500ft-ból is cigit vesz, nem kaját.
2009. aug. 3. 19:06
 5/15 A kérdező kommentje:
Ő nem focizik
2009. aug. 3. 19:08
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
Addig lépj amíg nem késő.Ha már az elején így áll a dolog mi lesz később?
2009. aug. 3. 19:10
 7/15 A kérdező kommentje:

Elválni még nemakarok valamit kéne tennem amivel észhez térítem és megijed attól hogy elveszíthet.

Rakjam ki és küldjem haza? Annyira büszke hogy soha többet nemkeresne.Ja egyébként skorpió

2009. aug. 3. 19:11
 8/15 A kérdező kommentje:
Tudom hogy igazatok van de nemtudom hogy kezdjek neki?
2009. aug. 3. 19:13
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
nem értem a kommented, h "ő nem focizik". Nem mindegy, hogy valaki focizik vagy sem, ha hülye???? Ez nem befolyásolja a lényeget
2009. aug. 3. 19:18
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Skorpió????.... Soha nem vergődsz vele zöld ágra. Titokzatos, sunyi, önfejű, magabiztos... nem is sorolom. Mire vársz? Pláéne ha tudod, hogy soha nem menne vissza, ha egyszer elzavarod? Beteg vagy? Nincs már semmi büszkeséged? Minél később lépsz, annál jobban megvisel a dolog.
2009. aug. 3. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!