Ez így helyes? Mit tennétek?
Lassan 1éve házasok vagyunk (1.5éve ismerjük egymást).
Ő sportoló mikor megismerkedtünk kérte hagyjam ott a munkahelyem és menjek vele külföldre. Mentem, közbe anya itthon szervezte a lagzit.Azt mondta van pénze mindenre lagzi előtt kiderült hogy minden amit mondott hazugság volt.(Még jó hogy kapott 1havi fizut abbol kezdtük el a szervezést)Átverték nemkapott fizetést 3hónapig ugy kellet beosztani minden fillért.Ezalatt az idő alatt 1ftot se tudott szerezni mindíg nekem kellet kölcsönkérni, az aranyaim a zálogba adni stb. Semmit nemtudott megoldani ha rajta mulott volna már semmim se lenni.Itthon ujra dolgozok ő azóta se keres mert dolgozni nemmegy el várja hogy legyen csapata. (ugynézki most lezs)Kiálhatatlan a természete csak pofázni tud mindenért semmi nemérdekli csak a hobbija.Az hogy én mit akarok az mindegy meg ő szerinte hülyeség pl.nyaralás, strand,stb. Most is anyáéknál lakunk képtelen alkalmazkodni. Egyedül nyögöm az adósságokat de szerinte nem munka amit csinálok. Állás 12órába 2 műszakba.Jól keresek de sokáig nembírom megbecsülés nélkül.Mikor még nemismertem sok pénze volt azthiszi így helyes hogy most nincs. Az előző barátnőjének mindent megadott, engem elvett feleségül és ennyi.Egyszer hallottam már a szájábol hogy sokat köszönhet nekem aztán ennyi.Fenyegettem már mindennel de megse hallja.Ti hogy térítenétek észhez? Vagy mit tegyek elváljak? Else tudna tartani ha lenne gyerek annyira lezsar mindent.
Elválni még nemakarok valamit kéne tennem amivel észhez térítem és megijed attól hogy elveszíthet.
Rakjam ki és küldjem haza? Annyira büszke hogy soha többet nemkeresne.Ja egyébként skorpió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!