Történt már veletek viccesebb félreértés/pletyka?
Párom és az anyukája vettek egy gyerekkádat, amit nem kifejezetten rendeltetésszerűen akarnak használni. Kis városban élünk, másnap már jöttek is az ismerősök, hogy igaz-e a hír, hogy babát várunk. :)
Veletek történt már olyan, hogy olyan hír terjedt rólatok a könyéken, aminek kanyarban se volt valóságalapja, mégis jót tudtatok rajta mosolyogni?
Mi párommal együtt dolgozunk.Nemrég ehettem valamit amit nem kellett volna,2 napig hánytam,de még a hányinger megmaradt utána is napokig,plussz puffadás.Eltelt már 2 hónap kb,de még mindig a hasamat nézegetik hogy gömbölyödik-e...
Régi sztori,öcsém és köztem 15 év van.Én kolis voltam,anya veszélyeztetett terhes,igy a faluban egyinkőnket se láttak től sokat akkoriban.Öcsém nyár elején megszületett,nekem nyári szünet,anyával felváltva tologattuk babakocsiban.Nem hitték el a nyanyák,hogy nem az én gyerekem neveli anya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!