Ezek után érdemes reménykedni valamiben is vagy menjen mindenki a maga útján?
Adott egy 24 éves lány és egy 30 éves fiú.3 éve vannak együtt, fél éve együtt is laknak, viszont a fiú semmilyen komoly szándékot nem mutat a lány felé, mert "nem látom, hogy értelme lenne megkérni a kezed, összeházasodni meg végképp. "
Nem durva egy kicsit ez? Akkor minek van vele együtt? Áldozzon ebbe a kapcsolatba többet vagy felesleges?
mondjuk ha a párom kéthetente akarna velem szeretkezni mert fáradt én sem nagyon tenném oda magam....
meg nem attól fognak viszontszeretni hogy főzöl mosol takaritasz... de normál házimunkától csak nem lesz az ember hulla ha csak nem mániákus takarító-- dolgozni meg mindenki dolgozik....
nem lehet hogy beteg vagy pl vitaminhiány vashiány vagy nem illetek össze ezért nem vágysz rá?
a szex nem a legfontosabb egy kapcsolatban de fontos hogy müködjön...
20-as nem, a kérdezőtöl idéztem:
(19es vagyok)
A lány tényleg mindent megtesz: mos, főz, takarít, dolgozik reggeltől estig. És ha mondjuk ezért nincs szex 2 hétig, mert hulla fáradt, akkor már jön az, hogy "nyugdíjas élet, az apámék többet szexelnek, mint mi..."
* * *
az meg még senkiből sem váltott ki szerelmet sem tiszteletet hogy a másik pucolja utána a sz.rt... bár nem akkora munka elmosogatni 2 tányért de a házimnkát illik megosztani.
szerintem itt csak 2 emberről van szó akik nem tudnak kommunikálni a férfi is célozgat meg a nő is de elbeszélnek egymás mellett. az egyik több figyelmességet kér, de a srác is... ha én szerekezni szeretnék mert azt hiányolom, abszolút nem érdekel hogy mosnak rám érted :D
ki kérte...
én nem foglalnék állást, mert a fiút ugye nem tudjuk meghallgatni. mindenesetre a két fél megpróbálhatna duzzogásmmentesen beszélgetni vita meg célozgatások helyett, hogy kit mi tenne boldoggá.
a másik meg nomrálisak vagytok, miket tanácsoltok látatlanban???? képzeld el hogy a párod ebéddel kedveskedik aztán magának megterít neked meg nem :D te jó ég mekkora suttyó ordenáré paraszt tuskó viselkedés ez??? ti barlangból jöttettek vagy mi? ...ez biztos segíteni fog a kérdezőnek megoldania a párkapcsolati gondjait, nem?????
eehhh....
30N
Nem értem miért akkarnak a mai 24 éves lányok férjhez menni.
Inkább élveznétek a szabadságott az életett.
Mint lekötni magatokat valaki mellé vagy ha már igen ,miért fontos anyira az a papir.
Szeret szereted enyi elég és majd ugy is eljön az idö amikkor a másikban is megérik a gondolatra,hogy megkérje a kezed.
Èljél.
Amit még megjegyeznék enyi idösen szinte napi szinten jol esik a sex.2 hetente már 50-en tul szoktak inkább.Igy az nagyon kevés.
Mivel nem vagyok egy házassághajszoló fajta, engem nem nagyon érdekelne. Meg 3 év után hova? Az semmi!
De nem is lennék háztartási robot (mos,főz,takarít), hogy aztán hullafáradt legyek és megkapjam, hogy miért nincs szex. Na az az ami 3 év után durva! (nem a megkapás, hanem a nincs szex)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!