2,5 éve abbamaradt a kapcsolatunk, én még mindig szeretem. Tudtára adtam, de semmi. érdemes még reménykedni? Hátha?
Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 11:55
1/5 anonim válasza:
Nem érdemes. Neki már valószínű új kapcsolata van, és jól érzi magát benne.
2/5 anonim válasza:
12:00válaszoló
azt miből gondolod hogy uj kapcsolata van?
nem olyan biztos
3/5 anonim válasza:
A remény hal meg utoljára, de ebben az esetben én is azt mondom, hogy nem sok reményt látok. Túl sok idő eltelt ahhoz, hogy a részéről ez csak átmeneti harag lett volna, vagy az önérzete miatt nem ment volna még hozzád vissza. Plusz még te nyitottál felé, meglépted az első lépést.
Ha ez pár napja történt, akkor esetleg még reménykedhetsz benne, hogy csak sokáig tart neki átgondolni, de ha hónapokig nem reagál rá, akkor nincs semmiféle "hátha".
4/5 anonim válasza:
csak abból gondolom, hogy van valakije, mert nem reagált a bejelentésedre. Ha nem lenne, és téged szeretne, már jelezte volna, szerintem.
5/5 anonim válasza:
Nem. Nyiltan elmontad mit érzel és őt nem érdekelte. Gondolom nem hív, nem ir, nincs veled egyszerüen nem érdekled. Van ilyen fogad el és lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!