Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lassan nem lesz anyám. Folyton...

Lassan nem lesz anyám. Folyton Németországba van, lassan már haza sem jön. Elkeseredtem!?

Figyelt kérdés

Meghalt apukám fél éve, addig anyu soha nem ment el sehova, még 1 napra sem. Kb: 2 hónapja kezdte azt el,hogy a munkahelyével,németországba megy ki dolgozni. Itt is tudna dolgozni, de azóta szerintem így akar kicsit túllépni. Épp most hívtam fel, mivel Kedden ment el, és szombat este jön haza, és már azzal indított,hogy: Jövőhéten kedden vissza kell ám jönnöm. Mikor mondtam neki, hogy de vannak dolgaink, meg van családja, csak annyit mondott rá,hogy 'Már nem tudom lemondanni, ennyi.!'... Elkeseredtem, mert folyton külföldön van, most már egyre sűrűbben, szó szerint haza sem ér, itthon van 2 napot, és megint kimegy.

3-an dolgoznak, 2 fiú tesóm, és anyu.. Közepesen élünk, nem vagyunk szegények, de lassan már nem lesz anyám, mert nincs itthon szinte sosem...

Volt valakivel hasonló? Nem igazán választ szeretnék, inkább történeteket, akikkel hasonló történt. Nem a megélhetés miatt, hanem a felejtés miatt...:/

2012. szept. 28. 17:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egy anya nem csinál ilyet szórakozásból. Nekem is van ismerősöm, aki hátrahagyta a családját, kiment hollandiába dolgozni. Két hónap múlva a feleségét is vitte magával, az 5 éves gyermeküket a nagymamára hagyták.

NEM SZÓRAKOZÁSBÓL.

2012. szept. 29. 16:17
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor kiborultam, akkor tudtam meg épp, ezért eléggé rosszul érintett, eddig sosem hagyott itthon, de azóta már felfogtam, hogy pénz miatt szükséges..:) Majd csak lesz valami.:) Nem tudom még mit hoz a jövő, menni fog-e többször vagy abba hagyja, és többet nem megy, de majd úgy is kiderül:)!

2012. okt. 3. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!