Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felelőtlen, meggondolatlan...

Felelőtlen, meggondolatlan férjjel, aki egyre mélyebbre húz lefelé anyagilag meddig lennél türelmes?

Figyelt kérdés

Normális családból,rendes szülőktől származom,csak a jót láttam tőlük,lediplomázhattam,mindent elkövettek értem.

A férjem már kevésbé volt ilyen szerencsés,az édesanyja már gyermekkorában is alkoholproblémákkal küzdött,emiatt el is váltak a szülei .

Eleinte nagy volt a szerelem köztem és a férjem között elég naívan,butácskán indultam neki a házasságunknak,nem figyeltem fel a már korán jelentkező egyértelmű jelekre:elhallgatott dolgokat,majd mikor kiderültek még ő volt megsértődve,hogy én nem hiszek neki,ha vállalkozóként a munkájával szemben kifogással éltek nem ismerte el,hanem képes volt inkább belemenni olyan perbe amiben eleve vesztésre volt ítéltetve,amikor megszületett a kisfiúnk hatalmas mobilszámlái lettek,illetve rajtakaptam az itthoni neten is azon,hogy társkereső oldalakon tetszeleg nőknek .

Tavalyi év végén kezdődött egy olyan kudarcsorozata ami lassan már teljesen felőröl engem ,munkanélküli lett,sehogyan sem sikerült neki munkát találnia,a munkanélküli segélyét elköltötte (3 hónapig kapott) olyan dolgokra amire ő akarta ,haza egy fillért sem adott,van egy háza és azt újította fel,hogy albérlőket fogadjon oda,olyan albérlőket fogadott akik hónapok óta nem fizetnek,de velük szemben megjátsza magát,hogy nem baj,ha nem fizetnek,csak maradjanak,miközben haza egy fillért nem tud adni,mert elkölti az albérletbe kiadott ház számláira amit esetleg sikerült maszekolnia.

Hónapok óta teljesen rám támaszkodik anyagilag,egy fillért nem tud adni a számlákba,a fiunk dolgaira,szerencsére az én szüleim segítenek bennünket ebben a szorult helyzetben.

Az összes munkahelyén átvágták idén,itthon Magyarországon sem fizették ki egyhavi munkáját,majd Németországba ment ahol zsínorban most van a 3 helyen és az első kettő is átvágtra,talán a 3. is szintén ezt teszi majd.

Elegem van !Én csak magamra számíthatok,miközben ő semmiért nem vállal felelősséget,mindenbe belebukik .A férjemre nem lehet rábízni egytelen számla befizetését sem,mert biztosan elkölti valami kedvtelésére a pénzt ,azzal pedig nem foglakozik,hogy mi lesz a következménye a be nem fizetett számlának.

Nem tudom,hogy tudok e reálisan gondolkozni most,de hirtelen csak a rossz dolgok jutnak eszembe róla,ehhez az kellett ,hogy külön legyünk,már hetek óta Németországban van egyre tisztul a kép róla a fejemben,ő pedig "szívem"-nek nevez ha beszélünk esténként telefonon :-/ ,ezelőtt sohasem szólított így ,még azt is mondogatja,hogy "szeretlek" ,de szerintem ezek üres szavak csak ,mert amikor itthon volt egyre kevésbé éreztem,hogy tisztelne,szeretne engem.

Volt olyan az év elején,hogy amikor próbáltam beszélni vele a dolgairól,akkor megsértődött és elment napokig,a telefonját sem vette fel,sajnos ilyenkor mindig én hívtam és könyörögtem vissza .

Éretlen a gondolkodása ,annak ellenére,hogy már 40 éves,nem képes felmérni a tettei következményeit.

Tud nagyon lehengerlő és szerethető lenni,de leginkább ez már csak a gyereknevelésben mutatkozott meg nála,hozzám pedig úgy állt mint egy kezelhetetlen kamaszgyerek az anyjához.

2012. szept. 28. 14:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Akit érdekel...most érett válássá a dolog ,iszonyú nehéz most ,de remélem túl leszek rajta .
2013. okt. 15. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!