Nincs ideje és kedve velem foglalkozni. Megcsal (t)? Mi baja van?
Régebben tök jól ment minden mostanában meg mindig fáradt, más dolga van vagy csak nincs kedve semmihez. Amikor beszélgetni akarok általában nincs rá ideje, majd később megbeszéljük de később meg már fáradt és olyankor alapból lehetetlen vele beszélni. Nem akar velem elmenni sehova pedig régen mindig mennem kellett vele. Már vagy egy hónapja nem voltunk együtt és már nagyon kivagyok, naponta többször is rámászok de mindig arrébb megy és békén kell hagynom. Mindig megkérdezem hogy mit érez ilyenkor és elkezd veszekedni, hogy sose hagyom békén és egész nap piszkálom. Tök jó hogy reggeltől estig dolgozom minden nap, néha hétvégén is. Mostmár kezd belőle elegem lenni hogy nem lehet vele semmit csinálni mert egyből elkezd hisztizni és mindig leráz. Kezdem azt hinni, hogy talált magának mást. Valamelyik nap felidegesített ezért kicsit durva voltam vele de leültettem és elkezdtem vele beszélni és megkérdeztem, hogy megcsalt-e vagy miért nem foglalkozik velem, erre elkezdett veszekedni, hogy állandóan féltékenykedek meg a bizalom. De akkor miért nem mondja, hogy miért ilyen? Hogy beszéljek vele?
29/F
Hagyd egy kicsit békén...mondjuk 1 hétig..
Lehet, sokat beszélsz, fáradt mire hazaér,csendet szeretne..
Attól még légy figyelmes. (kis csoki, süti)..
Ne duzzogj, megnyilik majd..de lehet valami nyomja a lelkét, magában is keresi rá a választ..
Nem kell rögtön rosszra gondolni, de a nőknek bonyolultabb a lelkivilága..(ezt nem tudom jó e.)
Türelem, lehet, csak rossz passzba van...
szerintem sem szeret már téged. nem tudom, h megcsalt-e. sok ember csak akkor képes kimutatni, h megváltoztak az érzelmei, ha már van egy új partner, mások meg akkor is lépnek ha utána egyedül lesznek. a lényeg a lényeg, szerintem ő már nem akar veled maradni, csak még formálja a szavakat
nagyon sajnálom :-(
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!