A párom cselédnek néz, gyakori ez a probléma?
Figyelt kérdés
Szeret meg minden, de egyszerűen képtelen maga után elpakolni! Van havonta 1-2, amikor meg rájön a rendmánia, és engem kínoz, hogy miért nem takarítok vele, de gyakorlatilag a fél napom csak abból áll rendszeresen, hogy az ő szennyét takarítom, és még mellette foglalkozom a 8 hónapos kislányunkkal.Régen nem volt ilyen, mitől lehet ez?2009. aug. 3. 08:09
11/13 anonim válasza:
Kihasználja tényleg, hogy úgyis megcsinálod helyette. Én nem csináltam meg. Nem tetszett neki a rendetlenség, úgyhogy elpakolt. Ennyi. Simán hozzászokik, ha nem pakolsz el utána. Ha meg nem, ő baja. Nem vagy a cselédje. Amúgy nem tudom megérteni ezt a dolgot. Ha zavar téged, hogy nem pakol el maga utána, akkor miért hagyod magad? A házimunka 2 ember feladata. Vagy ő nem lakik ott?!
12/13 anonim válasza:
Én megcsinálom mert úgy érzem,hogy ő pénzt hoz haza én nem.Van egy 2 éves kislányunk.Ezáltal ez az én munkám,hogy összepakoljak akár utána is de mihelyt találok majd munkát onnantól kezdve neki is ki kell majd vennie a részét a házimunkából.Akkor már nem fogom elnézni neki!
13/13 anonim válasza:
Nálunk is ez van, sokszor úgy érzem 3 gyerekem van pedig csak kettőt hoztam a világra, de én már kezdek beletörődni néha a gyerekek többet segítenek a pakolásba mint a férjem ez van, de sztrájk napot én is szoktam tartani azaz én pihenő napom előtte valónap úgy főzök hogy jusson másnapra is és a mosogatáson kívül nem csinálok semmit persze másnap annál többet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!