A párom cselédnek néz, gyakori ez a probléma?
Tök egyértelmű csajok! Kihasznál!!!
Addig, amíg megkell fogni a csajt, addig kedveskednek, aránylag jól viselkednek, de amikor már megvan agyerek akkor szemtelenednek el. A te esetedben ez így van.
Tudja, hogy így ki tud használni, mert meg is csinálod neki!!!!! A gyerek miatt, tudja, hogy nem fogod elhagyni!
sz*r helyzet, szerintem csak csicskásnak kellesz. Vagy esetleg bizonyítsa be, hogy nem. Megmondod neki, ezentúl a szemeteit kidobja, elpakol, kitakarít maga után, mert te nem fogsz. ez nem fogod vele játszani.
És ne is takaríts el.
Nekem is volt ilyen fas*im, de nem csináltam neki semmit, mert észrevettem, hogy csak anyucipótlót=csicskát akar...gyorsan vége is lett a kapcsolatunknak. Én nem csináltattam fel magam, ő is akart engem ezzel fogni....de dobtam! És jól tettem!
Szia!
Mintha én írtam volna...:-)
Pont tegnap borultam ki!
8 hónapos a babánk, akit lassan már csak én nevelek, én vigyázok rá!
Nem tudom, hogy gyakori-e, de nálunk is ez van. Egész álló nap pakolok, és nem magam után, hanem amit este a drága párom szanaszét hagy.
Megszokta, hogy úgyis megcsinálod! Nálunk is ez van. De kérdem én, ha mi nem lennénk, akkor ki pakolna utánuk??? Az anyjuk???
Férfiak, írjatok!!!
Nagyon sajnálom, tudom mit élsz át.
Úgy döntöttem ma sztrájkolok. Csak magam után, meg a gyerek után pakolok el. A tegnap esti mosatlan is ott áll, amit evett-ivott. Nem érdekel.
De ha hazajön, és megszól, miért nincs rend, akkor ma nagy baj lesz.....:-)
Ja és nem is főzök.. majd vadászik valamit.
Elkényelmesetek.... a számítógépről meg ne is beszéljünk. Állandóan üti a klaviatúrát.
Elég bosszantó!
Kitartás. Valami drasztikus módszert kellenne alkalmazni. De mit?
Próbáltál vele erről beszélni?
09:06 vagyok
Még annyit hozzátennék, hogy nem szeretem magam körül a rendetlenséget, így hát úgy is rendet rakok, benne van a kezemben a pakolászás.:-)
Nem tudom elnézni ha valami nincs a helyén.
Te hogy vagy ezzel?
Erre mit mondjak? A környezetemben egyetlen férfi sincs, aki rendet rakna maga után. Párom néha, de nem sűrűn.
Párom apja is, csak ül a gép előtt zenét hallgat meg netezik, de, hogy egy nyamvadt kiskanalat elmosson maga után, ááá. Ugyanez a kisebbik fia is (24 éves) a széket nem tolja be maga után, a koszos tányért, mindent az asztalon hagy, majd az anyja vagy én úgyis eltakarítjuk, meg ez nem férfi munka...
Volt mikor idejöttem késő délután, és a reggelis tányérok és az ebédes tányérok se voltak elmosva, plusz 5 millió bögre.
Én voltam anno leszidva, hogy a fanyelű kiskést ne hagyjam a csapban, mert a fa megrohad, holott mindig az apuka hagyja ott, de sebaj...
A többiről már nem is írok, hogy még mit nem csinálnak...
Szóval igen, túl gyakori ez a probléma. Mit lehet tenni? Nem pakolod el a holmijait, vagy kicsit rászólsz, és ha neki áll feljebb, akkor is hagyd a fenébe.
Lehet, hogy otthon vagy, de ott a gyerek, aki 24 órás feladat tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!