Miért ilyenek a szüleim? Szigorúak vagy ez normális?
17 éves lány vagyok. Nem drogozom nem iszom rendszeresen és cigizni sem cigizek. Kitűnő tanuló vagyok. A szüleimmel jó kapcsolatom van vagyis elmondok nekik mindent, néha veszekszünk de azok nem komolyak (pl. nincs a szobámba rend ilyenek). Apukám maximalista, anyukám szigorú. Novemberben lesz egy éve hogy együtt vagyok a barátommal, a bemutatás már megtörtént a 2. hónapban, szeretik is a barátomat bíznak is benne stb. Nyár végén ott szerettem volna aludni nála, de a szüleim nemet mondtak.. többször is próbálkoztam de a válasz nem.. ekkor csináltam egy hülyeséget: azt hazudtam a szüleimnek hogy az egyik barátnőmnél alszok.. ezt valahogy megtudták és nagy balhé volt itthon.. anyám felpofozott, apám azt mondta ha 18 lennék röpülnék innen. Azt mondták őket nem az bántja h ott aludtam hanem az h hazudtam... A barátom mellettem állt, és a mai napig tiszta szívéből szeret.. Azóta folyamatosan "nyalok" a szüleimnek hogy megbocsássanak.. Nyár végén megengedték hogy a barátom itt aludjon, mivel ő sajnos elment fősulira így csak hétvégente találkozhatunk.. Beszélgettem velük a hazudozós ügyről és azt mondták h már megbocsátanak. Nagyon örültem ennek.. De már egy hónapja minden héten könyörgök nekik h had aludjon itt a barátom vagy én nála.. de az a válasz mindig h : nem illik és náluk nem így volt. Amíg össze nem házasodtak addig nem aludtak együtt.. Túl szigorúak vagy ez normális reakció? Én csak azt nem értem h ha már megbíznak a barátomban meg már megendték h itt aludjon akkor most mért nem?
Köszi annak aki végigolvassa és ír is tanácsot, hogy mit tehetnék. :)
Sokan vannak, akik az elsővel értenek egyet, ezt már számos "Miért nem aludhatok a barátommal?" kérdésnél észrevettem. Múltkor odáig fajult a dolog, hogy az a nő, aki ilyen fiatalon együtt alszik a barátjával, hamar kiég.
16 éves korom óta alszom együtt a barátommal minden hétvégén (igen, KETTŐ éjszaka), mivel mi is csak a hétvégéket töltjük együtt. Ennek ellenére, számomra a házasság a mélyebb összetartozást, a szándékot jelképezi, hogy az egész életünket együtt akarjuk leélni, jóban, rosszban.
Szerintem nincs azzal baj, ha valaki együtt alszik a barátjával, rám is annyi a negatív hatása, hogy vasárnap éjszaka annyira hiányzik mellőlem, hogy nagyon nehezen alszom el. Rosszabb héten (mint ez) minden éjszaka borzasztóan hiányzik.
Anyukám - normális kereteken belül - nagyon megértő, mindent tud rólam, de ha kell, még mindig szorosan fog, amiért nem is haragszom rá, mert tudom, hogy ha szigorú, akkor azt okkal teszi, nem pedig azért, mert "bezzeg az ő idejében".
Gyanítom, ő azért is volt olyan engedékeny, mert ő is hazudott a szüleinek - elvileg koleszos volt, gyakorlatilag apukámnál lakott...
Szerintem próbálkozz tovább, derítsd ki, hogy mi az oka annak, hogy nem aludhat ott. Ha nincs konkrét oka, akkor mondd nekik, hogy igazán előállhatnának eggyel, mert így elég hülyén néz ki a dolog...
Az 1es hülyeség.Régen is csak azért tiltották mert szégyen olt a házasságon kívüli gyerek.A fogamzásgátlókkal kezdődött a változás.
A házasság előtti szex tilalma baromság.Már bocsánat. De Ha azt tudnod kel hogy főz , az miért nem fontos az ágyban hogy illetek össze? Egy életre választasz.De előtte ésszel lehet a kínálatból választani. Semmi erkölcstelenséget nem jelent.
És azért is szánalmas amit mondasz , mert szexelni bárhol tudnának, az együtt alvás más vágyból fakad és érzelmeken alapszik.
"Azt mondták őket nem az bántja h ott aludtam hanem az h hazudtam..."
Ennél a pontnál kellett volna megkérdezned hogy akkor miért nem engedték meg???
Mellesleg nincs igazuk. Ma már más világot élük. Senki nem lesz azért elítélve mert ott alszik a barátjánál 17 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!