Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya szeret vagy nem? -csak...

Anya szeret vagy nem? -csak mert én nem érzem.

Figyelt kérdés
Anyával régen nagyon jóba voltunk. De ez mindössze addig tartott amíg a nővérem is normálisan viselkedett. Utána /most amikor már azzal fenyegetőzik a nővérem h. elmegy stb. azóta csak ő körülötte forog a világ. Többen meg is jegyezték már, h.neki hogy-hogy póthaja van meg ilyenek én meg nem kapok ilyen ˝luxosokat˝ . Persze egy darabig megértettem anyát is mivel neki is biztos nehéz és apa nem nagyon segít neki, de elvégre ha kettő gyereket vállalt akkor biztosítani kéne neki a szeretet. Mivel én nem kapok meg akármit amit szeretnék meg kell érte dolgoznom általába utcazenéléssel. és hát ez nem csak ebben mutatkozott meg számomra ha nem kapok jó jegyeket, akkor leszid ha meg jót kapok nem dicsér meg. De én megtanulom csak nem tudom mivel nem tudok odafigyelni mert vagy a nővérem ordibál vagy anya veszekedik apával vagy a papámat kell kiszedni a bokorból mert olyan részeg. Nekem ez nagyon nem esik jól, hogy nekem kell magamat úgymond felnevelnem. Amim nekem van az az amit a nővéremtől örököltem ruhát és amit én kerestem a zenéléssel olyan mertékben, hogy a legtöbb bútor is az én keresett pénzemből van a szobámban. Ha en nem veszek szekrényt nem tudom hova rakni azt a ˝sok˝ ruhámat. Persze enni meg ilyeneket kapok bőven, de úgy érzem, hogy én nem azért vagyok, mert engem szerettek volna, hanem mert nem volt pénz abortuszra és akkor tessék örüljél magadnak, hogy élsz. Igen, szeretnék elmenni itthonról legalább valamennyi időre de mégis, hogy nézne már ki h átmegyek a barátnőmhöz 1hétre mert itthon nem tudok nyugton lenni, azért nekik is vannak családai. Vagy ezt az egesz helyzetet én bonyolítom túl és féltékeny vagyok a nővérem szeretetére?:/pls. valaki adjon nekem választ mert már napok óta olyan ideges vagyok e miatt, és ez a suliba is meglátszik rendesen nem tudok itthon aludni mert éjszaka is veszekednek és bizony elalszok néha órákon és kaptam mát érte osztályfőnökit.!

2012. szept. 26. 20:39
 1/1 anonim válasza:

Mondanám, h ülj le velük és nyugodtan beszéljétek meg a dolgokat, de...... szerintem felesleges, úgysem fog változni soha semmi. (tapasztalat) :/

Annyit tehetsz, h kimaradsz a vitákból és próbálod semlegesen kezelni a dolgokat. Csak saját magaddal törődj, senkire nem számithatsz, tanulj, és próbálj minél előbb a saját lábadra állni, h kiszakadhass ebből a környezetből.

Nem könnyű így felnőni, de sajnos nem egyedi eset. Nekem mindig az volt a mottóm: ami nem öl meg az erősít! :)

2012. szept. 26. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!