Hogyan kereshetném meg az apámat?
Figyelt kérdés
Négy éves koromban láttam őt utoljára. Alkoholista volt és állandóan vert minket.(anyut, nővéremet és bátyámat)Mindkét testvérem,féltestvérem tehát én vagyok az egyedüli lánya. Mostanában kezdett foglalkoztatni a gondolat,hogy megkeressem. Ha van valaki, aki ezt már megtette tudna nekem tanácsot adni? Megérte? Csalódott? Persze tudom, nem számíthatok semmi jóra de nem akkor akarok a legközelebb hallani róla, amikor megkapom a gyászjelentést. Szerintetek mit tegyek? Hol tudok az apám után keresni? Engem azóta örökbe fogadtak, így megváltozott a nevem de valahol kell lennie egy iratnak, ami igazolja,hogy ő az én apám. Keressem meg vagy ne?2012. szept. 25. 19:22
11/11 anonim válasza:
Remélem azóta megtaláltad:) sokan írjak hogy nem akarnak vele találkozni. Én is így gondoltam, meghalt 1 hete, most már tudom hogy nem érte meg eltávolodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!