Hogyan kereshetném meg az apámat?
Keresd,csak előre ne fűzz hozzá nagy reményeket,akkor nem csalódhatsz nyagot!
A születési anyakönyvi kivonatodban, benne kell hogy legyen a neve. Próbáld meg a családtól megtudni a születési dátumát, és az ő anyukája nevét, esetleg az utolsó ismert lakcímét.
Próbálkozhatsz az utolsó lakcíme szerinti önkormányzatnál, majd a Központi Népességnyílvántartónál.
Sok sikert! :)
Szeretném titokban csinálni. Tudom,hogy nem a legokosabb ötlet de fájdalmat okoznék vele anyukámnak és nevelőapámnak. Tudom,hogy egyedül is képes lennék erre.
A neten megtaláltam a tabló képét. Nem tudom a szülei nevét vagy hogy vannak e testvérei de szerintem van egy, mert az évfolyam társa volt egy ugyanolyan vezetéknevű srác. (elég ritka a vezetéknevünk :) De nem találom sehol. Facebook,Iwiw...sehol. Abba bele se merek gondolni,hogy lehet,h talán már elkéstem.... De azt tudnám ha meghalt volna,ugye?
Tablókép! Szuper!:)
Irány az iskola, megvan hogy hol és mikor végzett!
Egyedül nagyon nehéz lesz,de meg lehet csinálni. Ja és elmúltál már 18,mert akkor a hivatalokban könnyebben tudsz intézkedni.
Igen, a telefonkönyv is jó ötlet.
Az iskola pedig azért jó,mert ha egy kicsit is segítőkészek, akkor az iskolai irattárban megvannak a pontos adatai, szül dátum, anyja neve, és azokkal az adatokkal már tudsz menni a népességnyílvántartóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!