Az új páromat zavarja, hogy a volt férjem sokat van a gyerekünkkel. Változtatni kéne?
Nincs fix láthatási idő, de nem is állít be váratlanul.
Nem szokott itt enni, én nem beszélek vele csak a gyerekről, nem vagyunk kettesben. Heti 3-4 alkalommal találkoznak. Hétvégén eljön érte és elviszi, hétköznap elmegy érte a suliba és este hazahozza.
A párom szerint az lenne a normális, ami másnál is van: minden 2. hétvége. Én viszont úgy gondolom, ez sokkal jobb a fiunknak.
Nektek mi a véleményetek?
Mellesleg változtatni kéne.
Vagy az új párnak gondolkodást, vagy neked új párt.
Igen, én is így gondoltam :-(
Most először jutottam volna el valakivel az összeköltözésig a válás óta.
Azért remélem, több pasit nem fog elijeszteni ez a helyzet.
De az új mit várt?
Amikor megismert gondolom elmondtad neki, hogy vannak gyerekeid. Gyerekhez jó esetben egy apa is társul.
Legyen annyira értelmes, hogy ezt kezelje. Bízzon benned, hogy nem fogsz össze jönni a volt férjeddel. Annak meg örüljön, hogy a gyerekek jól el vannak az apjukkal.
Ebben a kapcsolatban ő úgyis csak a te társad lehet a gyerekeknek meg max a haverja.
Kérdésre is válaszoljak én nem változtatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!