Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyukámnak...

Hogy mondjam el anyukámnak hogy távkapcsolatban vagyok egy nálam 3 évvel idősebb fiúval? (13/L)

Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 16:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

13-14 évesen nekem is volt ilyen "távkapcsolatom". Halálosan szerelmes voltam meg minden. Aztán találkoztunk, még szerelmesebb lettem. Napi 4-5 órákat chateltünk, de tudod a találkozó után hiányzott... még többet vele akartam lenni, de engem nem engedtek el (Budapest esetén asszem ez érthető, meg akkoriban nem voltunk mi olyan minifelnőttek, mint a mostani tinik).

A vége az lett, hogy ez így nem megy, így hát "szakítottunk", volt nagy sírás, világfájdalom, aztán 1 hét alatt kihevertem.

Anyunak anno úgy adtam be, hogy van egy fiú, akivel beszélgetek, nagyon tetszik és szeretnék vele találkozni. Az még részéről ok volt, hogy ő jön le hozzám és estére haza megy, de haza nem hozhattam. ráadásul előtte ő is beszélni akart vele, hogy kiféle miféle szerzet.

2012. szept. 25. 21:42
 22/23 anonim ***** válasza:

Én 15 éves vagyok, és én is egy ilyen 'távkapcsolat' féleségben voltam. Illetve még mindig lennék, ha nem beszéltük volna meg, hogy így nem megy, hogy csak évente ha 2-3x láthatjuk egymást. :/ Én élőben találkoztam vele először, és egy hetet együtt voltunk, utána egy nyarat végigcseteltünk, aztán augusztusban megint egy hét együtt. Most, augusztus 23.-a óta nem hallottam felőle. Az elfelejtés érdekében inkább nem beszélünk... Illetve..én szívesen tenném, mert BORZASZTÓAN hiányzik, de megértem őt. (Volt még nyáron egy kis incidens, amit én okoztam, és elég nagy bűntudatom is volt/van miatta, de megbocsájtotta tudtommal, és nem haragszik.) A lényeg, hogy szerintem csak állj anyukád elé, és mondd, hogy van egy fiú, aki tetszik neked, örülnél, ha találkoznátok stb. :) (a távkapcsos részt ne említsd, mert megijed, anyukáknak ez még nagy szó a kislányuktól. :D

egy 10.-es lány.. :)

2012. okt. 8. 22:09
 23/23 anonim ***** válasza:
Mellesleg felnőttként is megterhelő lelkileg egy ilyen kapcsolat. Tinédzserként meg kb egyenlő a plátói szerelemmel, mivel messze úgyse engednek el, meg pénzt se adnak rá a szülők.
2012. okt. 9. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!