Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyukámnak...

Hogy mondjam el anyukámnak hogy távkapcsolatban vagyok egy nálam 3 évvel idősebb fiúval? (13/L)

Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 16:52
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,nem kértem kioktatást
2012. szept. 25. 17:12
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Így: anyu, egy nálam három évvel idősebb fiúval levelezek.

Ha normális a srác, és nem akartok amúgysem találkozni, szerintem anyudat nem fogja túlságosan érdekelni (mármint rossz értelemben).

Ha találkozni akartok, mindenképp beszélj anyuddal, mert lehet, hogy egy pedofil, és nem is 16, hanem 30 éves.

17/L

2012. szept. 25. 17:17
 13/23 anonim ***** válasza:
Csak elmagyaráztam, hogy tudd, mit jelent az a szó.
2012. szept. 25. 17:18
 14/23 anonim ***** válasza:
73%

Mi is így indultunk jópár éve. Alig töltöttem be a 14-et és összejöttünk. "Nem sokáig lesztek együtt"-ma már az esküvőre készülünk. Szóval attól, hogy fiatal vagy még igenis lehet szerelem! Sok kitartás kell hozzá! MI 300 km-t gyűrtünk le.

És igen jöjjön a leszavazás!

2012. szept. 25. 17:18
 15/23 A kérdező kommentje:

12.: köszi am biztos nem pedofil mert egyik barátnőm aki elköltözött innen,neki egy 'ottani' barátja :)

14.: nagyon nagyon köszönöm :) és sok boldogságot! :)

2012. szept. 25. 17:24
 16/23 anonim ***** válasza:
61%

12-es vagyok: akkor jó, már csak anyuddal kell megbeszélni, hogy találkozhattok-e. (:

Az én barátom 200km-re lakik tőlünk, de szerencsére hetente 2-3 napot találkozunk suliidőben (nyáron persze többet találkoztunk sokkal..). Szóval ha minden oké, ezt nektek is meg lehetne majd oldani! (:

2012. szept. 25. 17:27
 17/23 anonim ***** válasza:
95%

Na ezen én is jót mosolyogtam :)

Találkoztatok már? Vagy csak a képekbe, meg a szövegekbe vagy szerelmes?

Az előttem lévőknek igazuk van, ez nem távkapcsolat, ez egy netes ismeretség. Ha találkoztok, és kölcsönös a szimpátia, és azután is havonta találkoztok egyszer, akkor mondhatod el, hogy távkapcsolatban vagy vele. Addig nem.

Hogy mondd el?

Anya, rendszeresen beszélgetek egy fiúval interneten, nagyon szimpatikus, és szeretném, ha egyszer majd találkozhatnánk. Kb ennyi elég.

De a távkapcsolat dumát ne add be neki, ha nem akarod, hogy röhögőgörcsöt kapjon! :)

És igen, ebből lehet bármi... akár több éves kapcsolat... vagy akár az, hogy az első találkozáskor valamelyikőtök kiábrándul.

Sok sikert!

2012. szept. 25. 17:28
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszi :)) már tervben van egy tali csak még ugye anyumnak el kell mondanom a szitut...de remélem jól fogadja :)
2012. szept. 25. 17:30
 19/23 A kérdező kommentje:
17.: amúgy nem csak a "képekbe és a szövegekbe" vagyok szerelmes,telefonon is szoktunk beszélni (persze nem úgy hogy az egész ház hallja) és mindig őszinte velem:)
2012. szept. 25. 17:36
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire ártatlan, naiv vagy és mennyire nem tudsz még semmit a világról. :) Ez nem sértés, így van rendjén. Majd idővel, ahogy felnősz és egyre jobban megismered a körülötted lévő világot, tapasztalatokat szerzel, majd te is belátod, hogy egykor mennyire naiv voltál. :)
2012. szept. 25. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!