Mit tennél ha a barátnőd sírva kérne erre?
3 nap múlva megyek Angliába,a pénz miatt itt kell hagynom a barátnőm.Nem lesz télen munkám.
Feküdtünk az ágyon és sírva kért (nem könyörgött),kért hogy maradjak. Nagyon sírt.
Nekem is nehéz.
Ti mit tennétek?Maradnátok?
A 18. vagyok
Éppen azért írtam, hogy vigye ki a barátnőjét, mert nem egy embert ismerek, akinek a házassága, meg a komoly kapcsolata ment tönkre a külföldi élet alatt. Ha ki akarja vinni, úgyis kiviszi.
Először is ha egyedül van és itthon amúgy nincs semmi dolga, akkor akár kimehetne most is, nem kell 4-5 hónap az albérlethez, ez hülyeség. Ismerősöm Amerikába ment 1,5 hónap múlva ment utána a felesége a 3 hónapos babával, és igazából ott a gyerek miatt volt fontos, hogy minden tuti el legyen rendezve, cuccokat átvinni stb. De így egy sz@ros gatyával már elnézést, nem kell 4 hónap mindehhez.
Másodszor pedig 4 hónapot ki lehet bírni, ha egy élhetőbb életért van. Az tuti, hogy nem kellemes, de a célt kell nézni.
19-nek igaza van... Fél évig melyik nem szűz férfi bírná ki? Kb. semelyik. Igen, ebből mindig megcsalás van - bocs, nők, akiknek szintén kint van/volt a palijuk, de ez van, vagy belenyugodtok, vagy nem.
A bizalom nem ér semmit, ha egyszer a másiknak "igényei" vannak. Tudom, undorító, éppen ezért lenne logikus egy ilyen helyzetben szépen szakítani, vagy szünetet tartani. Így is úgyis megtörténik, legalább ne legyen belőle hazudozás.
Való igaz, menjen az ilyen férfi a csába, de ez van.
Kérdező: vagy nem mész ki, vagy még most viszed magaddal, vagy szakítasz.
3 évig nem volt barátnőm - 3 évig nem szexeltem.
Igen,pasi létemre. Ha gáz ha nem,nekem érzelem kell hozzá.
A barátnőd felnött pár hónapot ki fog bírni nélküled,
érthető hogy szendved de ebben a sírás rivásban van 1 nagyadag megjátszott hiszti.
Hát nőként pokoli neház elengedni a másikat, még rövidebb időre is. De mondjuk én láttam a hálát a párom szemében, amiért nem hisztizek, hanem az utolsó esténkent is boldogan töltöttük, segítettem készülődni. Nőként nem az a dolgom, hogy kerékkötője legyek a páromnak, hanem hogy kölcsönösen a sikeres élet felé "terelgessük" a másik felünket.
Aztán persze miután elment, már rágtam a kispárnám éjjel és nem egy estét végigbőgtem, de nem nehezítettem meg az ő dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!