Mit tennél ha a barátnőd sírva kérne erre?
3 nap múlva megyek Angliába,a pénz miatt itt kell hagynom a barátnőm.Nem lesz télen munkám.
Feküdtünk az ágyon és sírva kért (nem könyörgött),kért hogy maradjak. Nagyon sírt.
Nekem is nehéz.
Ti mit tennétek?Maradnátok?
maradj már, nem vietnámba mész vagy új zélandra... Anglia 3órányira van Bp-ről és egész olcsón vannak már jegyek
miért nem megy veled?
pár hónapot meg ki lehet bírni külön...ha erre rámegy egy kapcsolat, azt amúgyis megette a fene.
csak szomorú mert hiányozni fogsz neki, vagy mert gyerek még...ez is érhető..en kulon lakom a páromtól sajna már vagy fél éve..nemsokára megint egy országban tudunk majd lakni. sose rinyáltam emiatt, nem könyörögtem és ő se, azt tettük ahogy a helyzet megkivánta...
amúgy meg ha jó melód lesz kinn simán meghivhatod akár havonta...800 font csak a MINIMAL ber, 300ert kapsz szobát simán... akár már 50-100fontert is vanank repjegykm sor.
vagy ki tudja hátha együtt kezdtek új életet kinn majd.
30N
Ő is jön,de csak 4-5 hónap múlva én azért megyek ki előbb hogy az albérletet elintézzem.
Egyedül marad szülei meghaltak,barátnője is külföldön van.
Ugyan... meg kellene ertenie. En is hasonlo helyzetbe vagyok, es megertem. Van, hogy sirok en is, mert hianyzik, de elotte soha, tudom, hogy neki se konnyu, mier nehezitenem meg en is a helyzetet...
24/n
1. Miért nem megy veled?
2. Megbeszélted vele ezt az egészet? A párkapcsolat a közös döntésekről szól, a kompromisszumról, nem arról, hogy azt csinálok, amit akarok. Az a szingliknek jár ki.
3. Szerintem ha tisztességesen megbeszélted volna vele az ügyet, akkor nem kért volna sírva, hogy maradj.
4. Nincs a világ végén, és ha nem hosszú távra tervezel, akkor simán ki lehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!