Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél ha a barátnőd...

Mit tennél ha a barátnőd sírva kérne erre?

Figyelt kérdés

3 nap múlva megyek Angliába,a pénz miatt itt kell hagynom a barátnőm.Nem lesz télen munkám.

Feküdtünk az ágyon és sírva kért (nem könyörgött),kért hogy maradjak. Nagyon sírt.

Nekem is nehéz.

Ti mit tennétek?Maradnátok?

2012. szept. 25. 15:29
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
94%
nem találsz Mo.n munkát? a küldöldi melo az biztos lenne? ezeket kéne mérlegelni.
2012. szept. 25. 15:32
 2/30 anonim ***** válasza:
30%
Igen, maradnék. Nem azért, mert sírt, hanem egyszerűen nem tudnám megtenni vele, hogy itthagyom. Mindig van más választás, csak keresni kell.
2012. szept. 25. 15:33
 3/30 anonim ***** válasza:
89%
barátnő miért nem megy?
 4/30 A kérdező kommentje:
Apu szerezte a melót, itthon nincs se lakásom se pénz,,még albérletet se tudnék fizetni. Építőiparba dolgozom,márciusba lenne csak újra melóm.
 5/30 anonim ***** válasza:
95%

maradj már, nem vietnámba mész vagy új zélandra... Anglia 3órányira van Bp-ről és egész olcsón vannak már jegyek

miért nem megy veled?

pár hónapot meg ki lehet bírni külön...ha erre rámegy egy kapcsolat, azt amúgyis megette a fene.

csak szomorú mert hiányozni fogsz neki, vagy mert gyerek még...ez is érhető..en kulon lakom a páromtól sajna már vagy fél éve..nemsokára megint egy országban tudunk majd lakni. sose rinyáltam emiatt, nem könyörögtem és ő se, azt tettük ahogy a helyzet megkivánta...

amúgy meg ha jó melód lesz kinn simán meghivhatod akár havonta...800 font csak a MINIMAL ber, 300ert kapsz szobát simán... akár már 50-100fontert is vanank repjegykm sor.

vagy ki tudja hátha együtt kezdtek új életet kinn majd.

30N

2012. szept. 25. 15:35
 6/30 anonim ***** válasza:
94%
Ha biztos a munka akkor elmennék. Gondolom nem évek múlva jönnél csak haza. Kicsit összeszednéd magad, ezt a barátnőd is megérthetné, vagy menjen veled ő is, ha tud.
2012. szept. 25. 15:36
 7/30 A kérdező kommentje:

Ő is jön,de csak 4-5 hónap múlva én azért megyek ki előbb hogy az albérletet elintézzem.

Egyedül marad szülei meghaltak,barátnője is külföldön van.

2012. szept. 25. 15:37
 8/30 anonim ***** válasza:
94%

Ugyan... meg kellene ertenie. En is hasonlo helyzetbe vagyok, es megertem. Van, hogy sirok en is, mert hianyzik, de elotte soha, tudom, hogy neki se konnyu, mier nehezitenem meg en is a helyzetet...

24/n

2012. szept. 25. 15:38
 9/30 anonim ***** válasza:
45%

1. Miért nem megy veled?

2. Megbeszélted vele ezt az egészet? A párkapcsolat a közös döntésekről szól, a kompromisszumról, nem arról, hogy azt csinálok, amit akarok. Az a szingliknek jár ki.

3. Szerintem ha tisztességesen megbeszélted volna vele az ügyet, akkor nem kért volna sírva, hogy maradj.

4. Nincs a világ végén, és ha nem hosszú távra tervezel, akkor simán ki lehet bírni.

10/30 anonim ***** válasza:
61%
akkor meg no problem (már azonkívül, hogy meghaltak a szülei, részvétem), pár hónap múlva mehet utánad! ebben az esetben, én, mint te kimennék, és mint a barátnőd, abszolút megérteném, teljesen logikus.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!