Mit tennél ha a barátnőd sírva kérne erre?
3 nap múlva megyek Angliába,a pénz miatt itt kell hagynom a barátnőm.Nem lesz télen munkám.
Feküdtünk az ágyon és sírva kért (nem könyörgött),kért hogy maradjak. Nagyon sírt.
Nekem is nehéz.
Ti mit tennétek?Maradnátok?
Én mennék, mindenképp, ez egy nagy lehetőség, nem szabad elszalasztani.
Most kis nyafogás miatt eldobnád a jövődet? Ugye, hogy nem!? Neki is az az érdeke, hogy legyen kinn egy egzisztenciátok, ha itthon nincs semmi. Azzal senki nem megy semerre, ha itthon éheztek...
minden nap tudtok majd chatelni meg sms ezni is... minden sokkal olcsobb kinn, kütyük pl mobiltelók és a számláik is (pl havi 10fontért az 3500 ft 500ingyen sms meg 500 MB net meg ilyenek), a kaja nem drágább mint itthon, a ruhák negyedannyiba kerülnek (primark)...
csak a közlekedés meg a lakás a drága, de városfüggő is.
ha utánad megy majd akkor miért mondja hogy maradj? 4-5 hónap nem olyan sok simán meg is tud majd látogatni közben...meg neki is egyszerübb lesz majd ha kimegy te már mindent tudni fgsz hogyan működik.
job centeren, ügynökségen keresztül meg ő is fog hipphopp melót találni...
Az én férjem is kiment, én is bőgtem, én is mondtam hogy "jó lenne, ha maradnál" - de ettől még felfogom ésszel, hogy sajnos nincs más választása.
Megyek majd én is utána, ahogy utánad is a barátnőd, pár hónapot ki lehet bírni.
A nők nagyon erősek lelkiekben, ki fogja bírni :-)
Szia!
Ki ne hagyjatok egy ilyen lehetőséget!
Ez a KÖZÖS jövőtök alapja. Így, hogy Ő is megy majd utánad, semmi vészes nincs a dologban. Én is maradtam már itthon egyedül pár hetet, pedig már meg volt a lányunk is, aki borzasztóan apás. Mindig apját emlegette, hiányolta..Sose mondtam hogy ne menjen. Gondoljatok bele, lehet hogy e nélkül sose lesz lakásotok, gyereketek, jövőtök.
Mennék.
Főleg, ha tudom, hogy a másik utánam jön.
Egy ilyen lehetőséget nem szabad kihagyni - végül is, a közös jövőtökről van szó!
Teljes mértékben megértelek. Én is azért mentem külföldre, hogy hátha jobb lesz. Anglia egy nagyon rideg ország, nagyon sok kitartást kívánok.
Én egy Észak Európai országban dolgozom, és ott ha valaki be van normálisan jelentve, és minden szükséges helyet(rendőrség, társadalombiztosító, munkaügy) végigjár, akkor az Ő házastársa, vagy az a személy, akivel 2-vagy 3 éve regisztráltan házastársi kapcsolatban él, azt be tudja regisztrálni, így az segélyt kaphat, nyelvtanulási lehetőséget kaphat, és egyben könnyebben is talál munkát. Tehát ha elmentek a jegyzőhöz, és regisztráltatjátok magatok, hogy 3 éve élettársi kapcsolatban éltek(visszamenőleges dátumot is megadhattok) akkor ahogy téged bejelentenek, ugyanúgy a barátnőd is regisztráltathatja magát. Tehát próbáld meg kivinni a barátnődet. Anglia is fejlett ország, tehát valószínűsítem, hogy ott sem mások a szabályok. De előtte nézz utána, kérdezz utána ott élő magyaroktól, hogy milyen lehetőséged van erre. De nagy valószínűséggel ha biztos munka helyed van, akkor ki lehet vinni a barátnődet, ha igazán akarod. Sok sikert.
Nem értem, miért van lepontozva pár válasz. Manapság ugye elképzelhetetlen, hogy egy ilyen út megszakít egy biztosnak hitt kapcsolatot, megcsalással végződik, vagy esetleg az egyik fél önkényesen úgy döntött, hogy megy és kész...
Bocsi kérdező, nem rád gondoltam, de azért ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Igenis, sok ilyen kapcsolatnak soha a büdös életbe nem lesz jövője. Pasi vagyok, és 5 hónap a barátnőm nélkül...nem akarok hazudni, de egy férfinak szerintem sokkal másabb, mint egy nőnek. Haverjaim kivétel nélkül megcsalták a barátnőiket, valamelyik csaj tud róla, van aki nem. És igen, olyan is volt, hogy haver eldöntötte, hogy megy, és szart a barátnő véleményére.
Szóval aki lepontozta ezeket a válaszokat, az szerintem egy meseországban él, ahol a párok virágos mezőn szaladnak egymás karjaiba. Pedig higgyétek el csajok, nem ez a valóság.
Szóval én nélküle nem mennék ennyi időre ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!