Milyen indokkal kérjek anyától 2000 Ft-ot?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne, de nem mondhatom el az igazságot, hogy mire kell valójában. Milyen ál indokot mondjak, ha kérdezi, mire kell?
17/L
2012. szept. 24. 18:52
31/33 anonim válasza:
Rólam pont most derült ki, hogy cukorbeteg vagyok, s vashiányom van. Ugyanannyi idős vagyok, mint te. Egy hónapra való vasgyógyszerem 3550 forint. Pont ma váltottam ki. Először is menj el orvoshoz, utaljon be laborba, vérvételre, legyen diagnosztizált vashiányod, a többi csak utána jön. Amire kell pénz, arra kell. Orvos írja fel, de ne magadnak dönts el, hogy ilyen problémád van. Dekoncentráltság, aluszékonyság mástól is lehet.
32/33 anonim válasza:
szerintem ez nem az a lány, aki rosszul tanul, ugyanis oda az volt írva, hogy 16/lány, a kérdező itt pedig 17éves. habár lehet, hogy ő az, csak nem tudni hány éves is igazából, de szerintem más.
33/33 anonim válasza:
És ő is 20 oldalt olvasott el a kedvenc könyvéből 1 óra alatt?
Azóta betölthette a 17-et, vagy közelebb is állhat hozzá és egyszer ezt írja, másszor azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!