Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen indokkal kérjek anyától...

Milyen indokkal kérjek anyától 2000 Ft-ot?

Figyelt kérdés

Nagyon fontos lenne, de nem mondhatom el az igazságot, hogy mire kell valójában. Milyen ál indokot mondjak, ha kérdezi, mire kell?

17/L

2012. szept. 24. 18:52
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, miután elkezdtem szedni a Maltofert napi 2x, napokon belül jól lettem! Szal valahogy szerezz, de ha lehet ne hazudozz, úgyis kiderül.
2012. szept. 24. 19:47
 22/33 anonim ***** válasza:
72%
Írd meg a cimed privibe küldök, asszem van itthon.
2012. szept. 24. 19:49
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a múltkori kislány, aki nem akar a rossz tanulmányi eredményeivel csalódást okozni az édesanyjának igaz?

Figyelj, ameddig nincs diagnosztizált vashiányod, addig ne kezdj el vasat szedni.

Akármi okozhatja ezt, de ehhez kellene egy laboreredmény.

Ha spontán elkezdesz vasat szedni, holott van belőle elég, azzal hülyeséget csinálsz, székrekedésed lesz például.

Menj el a háziorvosodhoz és kérj egy vérvizsgálatot a panaszaidra hivatkozva és utána ő olcsón tud felírni neked erre megfelelő készítményt.

Ez a megoldás, nem más.

2012. szept. 24. 19:54
 24/33 anonim ***** válasza:
79%

Utolsó: nyilván nem magától találta ki, hogy neki akkor most vashiánya van..

Kérdező, én 700 ft-os gyógyszert szedtem vashiányra, magas vastartalma volt, nem tudom sajnos a nevét...

2012. szept. 24. 20:18
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg magától találta ki, mivel többen írták neki a másik kérdésnél, hogy esetleg ez lehet a problémája, azokra a tünetekre alapozva, amiket itt is leírt.

Előkerítem és belinkelem.

2012. szept. 24. 20:21
 26/33 anonim ***** válasza:
2012. szept. 24. 20:22
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Akkor bocsi, én nem láttam az előző kérdését.

Akkor viszont kérdező, most nagyon túldramatizálod ezt a helyzetet... :)))

Viszont én 1,3-as vassal, 3% transzferrintelítettséggel is tudtam tanulni, 10 perc alatt 2 a4-es oldalt. Gondolom tudod, hogy mettől kezdődik a referenciatartomány.. ;)

2012. szept. 24. 20:23
 28/33 anonim ***** válasza:
Amíg nem tudsz beszerezni gyógyszert, egy jó tanács: nézd meg, milyen olyan étel van otthon, ami tartalmaz vasat, próbálj azokból enni többet, de ne igyál rá tejet! C-vitamin tartalmú ételt/italt fogyassz mellé, vagy rendes C-vitamin tablettát. Bármennyi vasat bevihetsz a szervezetedbe, ha tejet iszol mellé, nem fog felszívódni.
2012. szept. 24. 20:25
 29/33 anonim ***** válasza:
Orvos mondta, hogy vashiányos vagy? Mert ezt csak vérvétel után lehet kijelenteni. Lehet, hogy más van a dolog mögött, pl. pajzsmirigy probléma.. Szóval menj el inkább orvoshoz, vérvételre és ha megkapod a leletet és tényleg vashiányos vagy akkor kérj az orvostól valami olcsóbb hatékony gyógyszert. Egyébként meg tényleg bosszantóak a kérdéseid, állandóan ezen agyalsz, leírhatnád már, hogy mi a célod vele..
2012. szept. 24. 20:46
 30/33 anonim ***** válasza:

[link]

200 ft most akciós,limitált szériás engem helyretett :))) annyit már csak ad nem??:S

2012. szept. 24. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!