Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy 21 éves egyetemista fiatal lány az egész 4 hónapos nyári szünetet a gép előtt töltötte, meg zenét hallgatott csak?

Figyelt kérdés
2012. szept. 24. 14:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
27%

Azt, hogy ritka unalmas nyara lehetett. Ha nem dolgozott, hát nem dolgozott, én ezért nem ítélnék el senkit (már ha a szülőknek nem probléma eltartani őt persze), de akkor legalább császkált, bulizott, kirándult, fesztiválozott volna...

Mit nem adnék egy ilyen nyárért, minden héten máshol lennék... Csak hát én 16 éves korom óta dolgozom...

22L

2012. szept. 24. 15:00
 12/25 anonim ***** válasza:
97%

Nem biztos hogy szeret bulizni fesztiválozni én is utálok minden olyan programot ahol 10 embernél többel kell találkoznom főleg vizsgaidőszak után ...ő ilyen és kész...nem kell rajta rágódni, azt teszi ami jó neki....nem tudom mit érdekel téged vagy miért akarod hogy itt mindenki leszólja éld az életet ahogy akarod....és ő is úgy éli...

Neked se lehet valami boldog életet ha ilyeneken agyalsz, tedd változatosabbá úgy látom energiád van rá...

2012. szept. 24. 15:04
 13/25 anonim ***** válasza:
10%
Egy koravén csaj lehet, ez a véleményem. Ráadásul nagyon elcseszett a nevelése is.
2012. szept. 24. 15:07
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

12-essel értek egyet, nem tudom, minek foglalkozol vele.

Bírom az ilyen kérdéseket, ami már eleve úgy van megfogalmazva, hogy gyakorlatilag csak megerősítést kapjon a Kérdező, hogy jól gondolja, amit gondol... Tök manipulatív már maga a fogalmazás is, pontosan egyértelmű, mit akarsz hallani. A másik oldal véleményét nem ismerjük.

Nem tudom, kinek mi köze hozzá, hogy a másik mit csinál a szabadidejében. Neked se lehet túl sok dolgod, ha ilyesmikkel foglalkozol, már ne is haragudj... Vagy csak irigy vagy?

2012. szept. 24. 15:10
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Most az a baj, hogy sok a szabadideje, vagy hogy nem úgy tölti, ahogy te szeretnéd?
2012. szept. 24. 15:26
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

Azt hogy élete legszebb éveinek egyikéből elcseszett 4 hónapot. Mondjuk ott, ahol a szülők nem tudják/akarják egyetemista gyerekük nyaralását nagyvonalúan finanszírozni, ott adódik a diák számára a kérdés, hogy megéri-e a fél, kétharmad nyarat végigdolgozni azért, hogy a szabadidő tartalmas nyaralással, esténkénti bulizással teljen, vagy kevéske zsebpénzből vegetáltja végig.

De szerintem aki az utóbbit választja az elgondolkodhat annak kolostorban van a helye.

2012. szept. 24. 15:27
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Munkát nem keresett, de ezek szerint semmi extra kiadást sem csinált. Egy fesztivál nem kerül kevés pénzbe, egy heti bérlet a Szigetre 50.000 fölött van, és akkor meg nem ettél, nem ittál. Bulizás szintén, pár ezer minden alkalommal elmegy, összesen nem kevés.

Nyilván ha nincs pénze a családnak az alapvető dolgokra, akkor muszáj lett volna dolgozni, de csak azért, hogy hétvégente eligya, azért én sem mentem volna.

Amúgy nekem is hasonló volt a nyaram, szimplán azért mert nem bírom a meleget elviselni, ha nem muszáj, nem megyek ki a városba csak azért, hogy elmondhassam, hogy voltam kint.

2012. szept. 24. 15:29
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Elég szánalmas pár hozzászólás.

És ha neki ez a szórakozás? Ha nekem azt mondja valaki, egész nyáron bulizott meg fesztiválozott, elborzadok, hogy az mennyire unalmasan hangzik... nekem. Ő valószínűleg élvezte, és nem nézem le miatta.

De hogy valakinek az élete minőségét az alapján megítélni, hogy neki mi a szórakozás, elég sekélyes dolog.

2012. szept. 24. 15:31
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nem vagyunk egyformák, ne akarjuk már folyton megítélni a másikat. Ha nekem ki kéne menni a Szigetre, ott halnék meg... Egyszerűen nem az én világom, és kész.

Na, akkor én is elpazaroltam a nyaram????

2012. szept. 24. 15:33
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem.

Nekem is volt olyan vizsgaidőszakom, amikor végeztem májusban, utána pedig decemberben.

Mivel évközben is tanultam és volt meghirdetve időpont, tehát már meg volt tanulva minden, akkor mi a francnak húztam volna ki júliusig meg január végééig? Inkább otthon voltam.

Ebben semmi rossz nincs. Mindenki akkorra veszi fel a vizsgáit, amikorra tudja teljesíteni. Ha ő ezt tudta, akkor semmi gond, jól járt.

A kötelességét teljesítette, tehát a szabadidejében azt kezd magával, amit akar. Én sem szívesen mennék banzájozni hetekre, hülyét is kapnék.

2012. szept. 24. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!