Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám megakadályozni,...

Hogy tudnám megakadályozni, hogy üvöltsön a mamám?

Figyelt kérdés
Beteg voltam múlt héten. Most azt mondta az orvos, hogy azért ne menjek még pár napot suliba, hogy nehogy ráfertőződjön valami. Azt mondta, lovagolni elmehetek, mert a lótól nem kapok el semmit, és a szabad levegőn vagyok, ami jó. Még amúgy sem vagyok még jó lovas, csak ügetgetni szoktam. Itt vagyunk most a mamáméknál, és amióta meghallotta, hogy el akarok menni lovagolni, félóránként egyszer ordít velem egy sort. Hogy az egész lovarda hülyénei fog nézni, és még az oktatóm is rajtam fog röhögni, hogy betegen elmegyek. Még hogy anyámat sem érti még, hogy engedi, meg minden. És még egy sor ilyen. És arra nem gondol, hogy ez rosszat tesz nekem, mert.minden ilyén alkalommal a sírástól úgy elkezdek köhögni, hogy kiszakad a mellkasom. Szerintetek mit tudnék tenni? Ez a lovaglóóra most nagyon fontos lenne. :-/
2012. szept. 24. 09:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A lovon való zötykölődéstől is rád fog jönni a köhögés, ráadásul kint a szabad levegőn, a torkod ismét majd csak fájni fog!

Fogj egy könyvet, vagy egy marék képes újságot, menj le a legközelebbi parkba, vagy játszótérre egy napos padon olvasgass el egy órácskát. Azzal meg is lesz a levegőzés.

2012. szept. 24. 10:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Az emberek azért kelnek ki önmagukból, mert reakciót akarnak kiváltani. Mindenáron. Csakazértse ülj fel neki, ha mondanivalója is van, reagálj úgy, mintha csak mondta volna. Ha csak érzelmek jönnek ki, mondanivaló nincs mögötte ne reagálj semmit. Arccal se. Egy idő után változtatni fog.
2012. szept. 24. 17:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy lehet, hogy igaza van, és nem valószínű, hogy el fogsz menni. Aztán gondolkozz el rajta, hogy érdemes-e most lovagolni, visszaesni a betegségbe, és utána még 2 hétig kínlódni, vagy tényleg kivárni azt a pár napot, és utána már gyógyultan lovagolni egy jót. A lónak sem nagy élmény egy szédelgő fuldoklóval a hátán ügetgetni. De azért meglátogathatod a pacit, vigyél neki répát és ápold le, hálás lesz. És mamád remélhetőleg nem fog üvölteni, ha megígéred neki, hogy csak sétálgatsz, nem lovagolsz. Jobbulást!
2012. szept. 24. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!