Megengednéd a 14 éves lányodnak, hogy tetoválást csináltasson?
14 évesen hányan cigiznek, isznak alkoholt, szexelnek.
Ez nem baj!
De tetkója az nem lehet.
"14 évesen hányan cigiznek, isznak alkoholt, szexelnek.
Ez nem baj! "
Dehogynem, baj, baj, nem baj :-)
Egyelőre nem!
Nem tudja 14 évesen eldönteni milyen stílust kedvel ezért várjatok még. Én is megcsináltattam a búcsús nonfit aztán rá 3 évvel átcsináltattam.
Azért kíváncsi lennék a válaszolók hány %-ának van tetkója.
Én 15 évesen csináltattam, persze megbántam. De semmiből nem telik átvarázsolni ezért a régi búcsús tetkóból lett 1 biomechanika és nem látszik az előzőből semmi.
Ne felejtsétek el, hogy már nem 1970-et írunk akkor menő volt a szív meg a rózsa persze a szeretlek gizi sem maradhat el.Ma már nagyon komoly tetoválóművészek vannak. Mindenképp beszélj vele arról h mit szeretne hova és majd úgy is belátja h akarja vagy sem. Kedves 09-24 08:58!!!
Elkezdenék sírni mit rontottam el!
Ez mi?
Én is 15 voltam az elsőnél. Jól fizető munkám van adót is rendesen fizetem. Saját autóm, és lakásom van. Van 2 kutyám 10 éve vagyok a párommal, lassan gyermeket tervezünk és még 30 alatt vagyok!!!
Akkor az én szüleim mit rontottak el? Nem a tetováláson múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!