Nektek hogyan fogadta el a családotok, ha a barátnőtök, vagy barátotok roma származású? (magyar emberekre gondolok)
Gondolom nem örülnének, erre eddig nem volt és nem is lesz példa!
Főleg, hogy nem egy-két sztorit hallottam már arról, hogy hogyan bánnak a cigány férfiak a nőkkel. Persze lehet, hogy van kivétel...
Nagyon örültem a kérdésnek, és a válaszoknak...
30 éves csinos lányom (elfogultság nélkül) összejött egy cigány férfival, aki elvált, 2 gyereke van, gyerektartást nem fizet,seftelésből él..
Lányomnak mindenki mondja, más a cigány "kultúra", mert ott az asszonynak "kuss" a neve..:((
Hogy fogadtam?? Beledöglöttem, családommal együtt :((
Nekem volt cigány barátnőm. Fura de a helyzet pont fordítva volt a lányt tiltották tőlem. Mert nem adhatják egy "paraszthoz". Igaz ő gazdag családból származott és nem valami szakadt volt. Már gyerek kora óta megvolt hogy ki lesz a férje. Erre én belerondítottam. És életem egyik legjobb kapcsolata volt.
A szüleim pedig csak annyit mondtak amikor bemutattam nekik hogy hol találtam ilyen gyönyörű lányt.
én egyszerüen nem tudnék egy romával azonosulni....annyira mások, hogy szóba se jöhetne nálam...de ha mégis, apukám megadja erre a válaszát: ő nem rasszista, csak az ember szine fehér...na ez van...kitérne a hitéből az egész családommal együtt...körbe nézek, vannak cigány haverjaim stb....de soha egyikkel se kezdenék bizalmasabb viszonyt....pedig az egyik egy nagyon jó barátnőm barátja évek óta....hagyjuk is...a cigány vér mindig meglátszik! náluk is....
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!