Ha valakinek már van párja, vannak gyerekei akkor eszébe szokott jutni az exe?
Figyelt kérdés
Lehet egy kicsit értelmetlen lett. Szóval felnő valaki, lesz családja, munkahelye, élnek boldogan, de azért a nőnek pl. eszébe szokott jutni még az exe régebbről? Nektek eszetekbe szoktak/szokott jutni?2012. szept. 22. 21:52
11/15 anonim válasza:
Eszembe szokott jutni, igen. Főleg, mivel a párom egy egészen más személyiség. Amikor vele valami nézeteltérés vagy konfliktus van, akkor néha beugrik, hogy na, az előzővel ez milyen simán ment. (Ez persze fordítva is igaz: más dolgoknál sokszor megállapítom, hogy na, XY mellett ez szóba se jöhetett volna, és milyen jó, hogy most megvalósulhatott.) Egyébként nekem pont a napokban jutott sokszor eszembe a volt barátom, mert most lett volna az évfordulónk. És éppen elég évig voltunk együtt ahhoz, hogy a szeptemberről ez és ő jusson eszembe.
12/15 anonim válasza:
akinek eszébe jut, annak igen szánalmas lehet a mostani kapcsolata
13/15 anonim válasza:
néha igen de semmilyen érzést nem vált ki belőlem... egy kettővel jóban vagyok barátilag és ennyi, meg néha megnézem fészbukon hogy megy a soruk kb féléente évente egyszer :D
14/15 anonim válasza:
Milyen formában érted ezt? Vonzódás vagy csak simán eszébejut? Mert én pl a mai napig tartom a kapcsolatot néhány exemmel. Na nem úgy, csak barátilag, azt is főleg neten keresztül. Ha úgy gondolsz rájuk mint férfira, vagy elfantáziálgatsz erről-arról ott már bajok vannak.
15/15 anonim válasza:
köszi a lepontozást.
gondolhatná mindenki, hogy milyen formában értettem..
de látom eddig nem jut el senki, csak nyomogatni a piros kezecskéket. az meg látom megy. nagy ész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!