Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakinek már van párja,...

Ha valakinek már van párja, vannak gyerekei akkor eszébe szokott jutni az exe?

Figyelt kérdés
Lehet egy kicsit értelmetlen lett. Szóval felnő valaki, lesz családja, munkahelye, élnek boldogan, de azért a nőnek pl. eszébe szokott jutni még az exe régebbről? Nektek eszetekbe szoktak/szokott jutni?
2012. szept. 22. 21:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Eszembe szokott jutni, igen. Főleg, mivel a párom egy egészen más személyiség. Amikor vele valami nézeteltérés vagy konfliktus van, akkor néha beugrik, hogy na, az előzővel ez milyen simán ment. (Ez persze fordítva is igaz: más dolgoknál sokszor megállapítom, hogy na, XY mellett ez szóba se jöhetett volna, és milyen jó, hogy most megvalósulhatott.) Egyébként nekem pont a napokban jutott sokszor eszembe a volt barátom, mert most lett volna az évfordulónk. És éppen elég évig voltunk együtt ahhoz, hogy a szeptemberről ez és ő jusson eszembe.
2012. szept. 22. 22:39
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
akinek eszébe jut, annak igen szánalmas lehet a mostani kapcsolata
2012. szept. 22. 23:09
 13/15 anonim ***** válasza:
néha igen de semmilyen érzést nem vált ki belőlem... egy kettővel jóban vagyok barátilag és ennyi, meg néha megnézem fészbukon hogy megy a soruk kb féléente évente egyszer :D
2012. szept. 23. 10:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Milyen formában érted ezt? Vonzódás vagy csak simán eszébejut? Mert én pl a mai napig tartom a kapcsolatot néhány exemmel. Na nem úgy, csak barátilag, azt is főleg neten keresztül. Ha úgy gondolsz rájuk mint férfira, vagy elfantáziálgatsz erről-arról ott már bajok vannak.
2012. szept. 24. 06:07
 15/15 anonim ***** válasza:

köszi a lepontozást.

gondolhatná mindenki, hogy milyen formában értettem..

de látom eddig nem jut el senki, csak nyomogatni a piros kezecskéket. az meg látom megy. nagy ész.

2012. szept. 24. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!