Te megengednéd a 11 éves lányodnak, hogy piercingje legyen?
Nézd, ha okosabb akarnál lenni ennél a nagyon buta személynél, fognád magad, leszerelnéd, mondván: "nekem nem kell a tanácsod". Így viszont kiírtál egy provokatív kérdést, amire gyakorlatilag mindenkitől hasonló válasz érkezik(ezt nyilván tudtad előre), ezzel pedig azt az érzést keltjük bnenned, hogy igen, te jobb ember vagy, mint az a nő. Ez persze kétségtelen, de elég gyermeteg megoldás ezzel legyezgetni a hiúságod, ezzel bizonygatni a saját igazad.
Bocsánat az őszinteségért.
20-as, a kérdésed elgondolkodtató. Átnéz a kulturális szokásokon, hagyományokon. Ezért mindenki lepontozott, de tőlem kaptál egy zöld kezet.
A fő kérdésre válaszolva: Egyelőre fogalmam sincs.
Kérdésre válaszolva: Nem.
20-as!
Nem, nem nő be a lyuk. Nekem volt a szám fölött is és a köldökömben is, kivettem mindkettőt, de látszik is a nyoma.
De most vonatkoztassunk el a kérdéstől, hogy nem egy 11 éves gyerekről van szó, hanem pl. felnőtt emberről. Nagy kérdés, hogy hova szeretné, mennyire látszik, el tudná-e takarni. Ha vki olyan helyre rakat, amit el tud takarni, azzal semmi gond nincs. Megjegyzem részemről azzal a piercinggel sincs gond, ami látszik. De a mai világban az olyan piercingek, amik látható helyen vannak, nagyon nagy százalékban hátrányosan érintik az illetőt munkakeresésnél (tapasztaltam). Hogy miért? Azt a munkaadóktól kell megkérdezni. Szerintem se több, se kevesebb nem lesz azzal egy ember, mert van testékszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!