Te megengednéd a 11 éves lányodnak, hogy piercingje legyen?
Figyelt kérdés
2012. szept. 22. 00:27
11/62 A kérdező kommentje:
Jó, végülis igen.
Csak egyszerűen zavar, hogy ő fontoskodik, kéretlen tanácsokat oszt, megvetően lenéz másokat, miközben ő is csak egy halandó, buta ember.
2012. szept. 22. 01:04
12/62 anonim válasza:
én szeretem a piercingeket, nekem is van három, de 11 évesen még nem kéne...
13/62 anonim válasza:
Általános iskolában? Felejtse el, ballagási ajándéknak inkább.
14/62 anonim válasza:
Kérdező: a buta emberek alapvető tulajdonságai közé tartozik, amit leírtál.
16/62 anonim válasza:
18 évesen is mindent megtennék, hogy lebeszéljem erről, nemhogy 11 évesen engedjem neki.
19/62 anonim válasza:
Kizárt,pedig nekem is van kettő.
20/62 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik a piercing, ill. igen ritka az, ha valakinek jól áll.
De elgondolkodtam, és nem értem, h miért csinálnak úgy sokan, mintha az valami rettenetes bűn lenne, ha valakinek van.
Vannak kultúrák, ahol teljesen normális, h ilyen ékszereket hordanak az emberek.
Mennyiben különbözik egy piercing egy fülbevalótól? Azért olyan szörnyű, mert nem az ember fülében van középen?
Ha nem tetszik, kiveszed és benő a lyuk, tehát semmi örök.
Megköszönném, ha valaki elmagyarázná, miért olyan borzasztó ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!