Hogy vágjak neki vissza, hogy leálljon a piszkálással?
Figyelt kérdés
Bátyám(23) folyton piszkál, veri a vállamat ököllel, rám ront amikor a szobámban vagyok és be van csukva az ajtó. Ha elmegyek mellette nekem jön, rálép a lábamra stb. Nagyon elegem van belőle, szeretném ha leszállna rólam. :\'(2009. aug. 1. 17:15
21/25 A kérdező kommentje:
18:14-es válaszából is igaz valami
2009. aug. 1. 21:05
22/25 anonim válasza:
18:14vagyok szerintem tényleg ígyvan énis ígyvagyok a báttyámmal igaz nálunk a csipkelődés meg a csikizés a max és ez tényleg azért van ,mert mi nemtudunk leülni és órákat csevegni. Ettől függetlenül imádjuk egymást :D
23/25 A kérdező kommentje:
általában akkor csinálja ezt, amikor látja hogy most épp van dolgom, vagy pedig amikor épp neki nincs semmi dolga..
mostanában sűrűn van ez, hisz egyetemista és szünet van..
most 1 hétre szabad vagyok mert elment nyaralni a barátnőjével :)
2009. aug. 2. 10:07
24/25 anonim válasza:
nahtessék ha még barátnője is van akkor tuti nem idegbeteg ahogy azt áállítják...:D
meg őszintén egy fiú és lány tesónál sok helyen ilyen a kapcsolat
előző voltam
25/25 anonim válasza:
Ha a szobádban vagy, akkor zárd be az ajtót és nem tud bemenni. Ha pedig rálép a lábadra meg hasonlók, akkor rúgd sípcsonton. Mivel más ezek szerint nem véd meg otthon, védd meg magadat. Esetleg a barátnőjének is elmondhatod hogy milyen gyökér bátyád van, aki történetesen az ő pasija, hátha jobban szót tud vele érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!