Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vágjak neki vissza, hogy...

Hogy vágjak neki vissza, hogy leálljon a piszkálással?

Figyelt kérdés
Bátyám(23) folyton piszkál, veri a vállamat ököllel, rám ront amikor a szobámban vagyok és be van csukva az ajtó. Ha elmegyek mellette nekem jön, rálép a lábamra stb. Nagyon elegem van belőle, szeretném ha leszállna rólam. :\'(
2009. aug. 1. 17:15
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
60%
Szerintem pedig szimplán annyi, hogy nem tudtok eébeszélgeti vagy a korkülönbsgé miatt nemtudok együtt mitcsinálni és ő így próbál veled kapcsolatot tartani
2009. aug. 1. 18:14
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora sügér már az, aki a 10 évvel fiatalabb lánytestvérét (!) bántalmazza fizikailag?

Vegyél egy acélbetétes bakancsot és lépj rá a lábára, vagy mondd meg a szüleidnek, hogyha még egyszer piszkál, akkor szétvered a szobáját! Ha megint piszkál, mikor nincs otthon, verd szét néhány dolgát, akkor talán lehiggad!:)

2009. aug. 1. 18:32
 13/25 dellfil ***** válasza:
100%

Ha igaz amit irsz, akkor a bátyódnak elmegyógyintézetben volna a helye, ott is a zárt osztályon.

A szüleidet nem értem. Miért hagyják, hogy az az elmebeteg terrorizáljon? Én a helyedben még a rendörséget is megkeresném, ha nincs a közeletekben családvédő szolgálat.

Ha ezek nem segítenek menekülnék "otthonról".

Nézz jó mélyen magadba... tiszta szívvel fenntartod amit mondtál?

2009. aug. 1. 18:33
 14/25 anonim ***** válasza:
74%
Én valami olyasmit csinálnék, hogy a ruháim egy részét áthordanám a szobájába, aztán jelenteném anyunak, hogy kipakolta a szekrényemet. Vagy a tankönyveket. Hangyákat tennék az ágyába, vagy ami már durvább, az esetleg az, hogy ha szerzel valahol sebeket, esetleg elesel és bekékülsz, akkor köpd be hogy ő volt. Erre már csak reagál anyukád
2009. aug. 1. 18:38
 15/25 anonim ***** válasza:
60%

A bugyidat amit a szennyesbe dobsz, később csempészd a párnája alá.

Szerezz ár hiteles ütésnyomot. (Pl. ha jó helyen csípnek az arcodba, monoklid lesz... vagy ha megkérsz valakit...)

Elmész a dokihoz, elmondod, megütött, mert észrevetted hogy kukkol.

2009. aug. 1. 18:53
 16/25 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem Neki te vagy a "kis fikás", akivel bármit megtehet. Tök mindegy mivel vágsz neki vissza, ameddig nem nőttök fel mind a ketten(neki már nagyon ideje lenne), addig nem fog leszállni rólad.

Azt kellene tudni, hogy csak "heccből" csinálja, vagy idegből. Kérdezz rá, hogy hogy akar így magának barátnőt, ha annyira gyerek, hogy még mindig Veled szórakozik. Tapasztalatból tudom, hogy ha beköpősdit játsszol csak olajat öntesz a tűzre. Az én tesóm is nagyon sokáig ilyen volt. egyszer úgy sípcsonton rúgtam, hogy majdnem összeesett, utána jól megpakolt, de legalább rájött, hogy meg tudom védeni magam, ha akarom.

2009. aug. 1. 19:00
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
23 évesen ilyeneket művelni szörnyen ciki.. :O ://
2009. aug. 1. 19:16
 18/25 anonim ***** válasza:
74%
De figyeljetek emberek(tisztelet a kivételnek persze) Azért bármit is leírt ez a lány ne sértegessétek se a szüleit,se őt mert az nem viszi tovább a problémáját,sőt még segítetek neki ti is egy kicsit! Gondolkozzatok már!!!!!
2009. aug. 1. 19:33
 19/25 anonim ***** válasza:
76%
hogy hol a helye a bátyjának meg hol nem?! Az mit segít ezen a szegény lányon?
2009. aug. 1. 19:35
 20/25 A kérdező kommentje:

Jah most épp gipszben van a keze mert durván elvágta és a múltkor véletlen hozzányúltam és azt mondta h vigyázzak mert nemsokáig lesz gipszbe... am az igaz h "én vagyok neki a kis fikás akivel bármit megtehet..."

szerinte ez jó és szórakoztatja hogy sikítok mert csikiz vagy bármi..

2009. aug. 1. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!