Illik beadni a költségekbe?
Szüleidet kérdezd meg.
Csak az étel kb. 20 ezer ft egy főre, plusz víz,villany,gáz, szóval ez lehet, hogy annak is jelentős megterhelést jelentene, aki nem éhezik. (attól függetlenül, hogy mondja-e a gyerekének)
Mindenképpen kérdezz rá. Én tudom a szüleimről, hogy hál'istennek megélnek egészen jól és ha hazakényszerülnék egy fillér nélkül egy kis időre, akkor sosem kérnének cserébe semmit, az lenne fontos számukra, hogy meggyógyuljak. Ettől függetlenül persze rákérdeznék, mert úgy gondolom nem az én feladatom eldönteni, hogy ők eltudnak e tartani ebben az időszakban avagy sem.
Nem tudnátok megoldani, hogy erre az időre ne kelljen belefizetned az albérletbe? Avagy kevesebbet, hogy legalább a bevásárlásban segíteni tudj. Avagy tartalékhoz nyúlni vagy bármi? Reménykedjünk, hogy a te szüleid is úgy gondolkodnak, mint itt a legtöbb válaszoló(é), de illik rákérdezni!
a saját szüleimből kiindulva soha nem fogadnának el ezért pénzt... pláne hogy orvosi kezelések miatt kell hazamenned...
jobbulást kívánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!