Csak én fogom fel drasztikusan a méhnyakrák súlyosságát, vagy a bátyám ilyen embertelen?
Anyumnak méhnyakrákja van, ma derült ki. Én még a háta mögött sírtam is, de őt csak vigasztaltam hogy semmi baj nem lesz, kiveszik és könnyebb lesz majd. De a bátyám szó szerinti reakciója:
" Értem hogy ragaszkodás egy szervhez az tök természetes akármilyen állapotban van de valamilyen szinten fel kéne mérni hogy ez már kiszolgálta a magáét, kinőtt benne két kölök, örülni kéne hogy volt rá lehetősége nem úgy mint egyes embereknek akiknek lehet hetente ágyat venni mert szétbsszák akkor se lehet gyereke,lejárt a szavatossága csúnyán fogalmazva." -Ezt anyu nem hallotta, csak egymás közt beszélgettünk.
23L, a bátyám 26.
Sajnos vannak olyan férfiak, akik lenézik a feleségüket, ha kivették a méhét. Remélem nálatok nem lesz ez.
Majd a bátyád is átérzi a súját a betegségnek. Nyugi. Realizálódik benne majd, csak idővel.
De inkább legyen kicsit optimistább, mint siránkozzon. Anyukád se nézné jó szemmel.
Szia!
Jobbulást kívánok édesanyádnak!
Nos a bátyád irtó bunkó volt, de ha a száraz tényeket nézzük, akkor valami igazság volt benne. Egy nőnek addig van igazán szüksége a méhére, ameddig gyermeket akar. Ettől függetlenül persze borzasztó megválni egy szervünktől, de az élet ezután is zavartalanul folytatódhat, nem lesz semmi gond.
Egy pozitív gondolat: Nagymamámnak 4 éve kivették a méhét, 65 éves volt ekkor, és azóta sincs semmiféle maradványtünete, minden rendben van nála.
Anyukád is rendbe fog jönni!
Szerintem is csak azért mutatta, mert így leplezi az igazi érzéseit, de attól még durva. Különben tudtommal a méheltávolítás nem egyszerűen azt jelenti, hogy egy használaton kívüli szervet kiszednek, hanem onnantól gyakorlatilag bekövetkezik a klimax, az meg nem egy kellemes dolog.
Jobbulást kívánok anyukádnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!