Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én fogom fel drasztikusan...

Csak én fogom fel drasztikusan a méhnyakrák súlyosságát, vagy a bátyám ilyen embertelen?

Figyelt kérdés

Anyumnak méhnyakrákja van, ma derült ki. Én még a háta mögött sírtam is, de őt csak vigasztaltam hogy semmi baj nem lesz, kiveszik és könnyebb lesz majd. De a bátyám szó szerinti reakciója:

" Értem hogy ragaszkodás egy szervhez az tök természetes akármilyen állapotban van de valamilyen szinten fel kéne mérni hogy ez már kiszolgálta a magáét, kinőtt benne két kölök, örülni kéne hogy volt rá lehetősége nem úgy mint egyes embereknek akiknek lehet hetente ágyat venni mert szétbsszák akkor se lehet gyereke,lejárt a szavatossága csúnyán fogalmazva." -Ezt anyu nem hallotta, csak egymás közt beszélgettünk.

23L, a bátyám 26.

2012. szept. 20. 18:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
A bátyád egy primitív teremtmény, kár ragaszkodnia az agyához, semmire sem való. Dobassa ki.
2012. szept. 20. 20:12
 12/17 anonim ***** válasza:
36%
A bátyádnak nincsen méhe, lehet nem is tudja, mire kell az. Mellesleg úgy tudom, hogy az időben adott vakcina megvéd a méhnyakráktól.
2012. szept. 20. 20:37
 13/17 anonim ***** válasza:
68%

Sajnos vannak olyan férfiak, akik lenézik a feleségüket, ha kivették a méhét. Remélem nálatok nem lesz ez.

Majd a bátyád is átérzi a súját a betegségnek. Nyugi. Realizálódik benne majd, csak idővel.

De inkább legyen kicsit optimistább, mint siránkozzon. Anyukád se nézné jó szemmel.

2012. szept. 20. 21:43
 14/17 anonim ***** válasza:
67%

Szia!

Jobbulást kívánok édesanyádnak!

Nos a bátyád irtó bunkó volt, de ha a száraz tényeket nézzük, akkor valami igazság volt benne. Egy nőnek addig van igazán szüksége a méhére, ameddig gyermeket akar. Ettől függetlenül persze borzasztó megválni egy szervünktől, de az élet ezután is zavartalanul folytatódhat, nem lesz semmi gond.

Egy pozitív gondolat: Nagymamámnak 4 éve kivették a méhét, 65 éves volt ekkor, és azóta sincs semmiféle maradványtünete, minden rendben van nála.

Anyukád is rendbe fog jönni!

2012. szept. 20. 22:37
 15/17 anonim ***** válasza:
60%
lehet, hogy így próbál erősnek mutatkozni, és ennyi, nem rosszindulatból mondta, csak ha ott jajveszékelne az nem lenne férfias. lehet, hogy esténként meg sír.
2012. szept. 21. 08:31
 16/17 anonim ***** válasza:
34%
Kicsit erősen fogalmazott, de a lényeg szempontjából helytálló a hozzáállása.
2012. szept. 21. 09:40
 17/17 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem is csak azért mutatta, mert így leplezi az igazi érzéseit, de attól még durva. Különben tudtommal a méheltávolítás nem egyszerűen azt jelenti, hogy egy használaton kívüli szervet kiszednek, hanem onnantól gyakorlatilag bekövetkezik a klimax, az meg nem egy kellemes dolog.

Jobbulást kívánok anyukádnak!

2012. szept. 22. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!