Melinda- kérdése:
13 éves vagyok és félek hogy méhnyakrákom van, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 15. 11:28
2/8 anonim válasza:
menj rákszűrésre, de miből gondolod?
3/8 anonim válasza:
Jó kérdés.. Miből gondolod hogy az van? beszélj először anyukáddal és menjetek orvoshoz.
4/8 anonim válasza:
Milyen tüneteid vannak, hogy méhnyakrákra gondolsz?
5/8 anonim válasza:
13 évesen méhnyakrák, kész csoda lenne. De ha elmész orvoshoz, kiderül.
6/8 A kérdező kommentje:
hát..van hogy néha egy enyhe szúró fájó érzés lesz ott lent épp hogy csak egy 5 mp-re. mostanában kevesebb lett a vérzésem. és nem görcsölök úgy mint amikor ezelőtt megjött mert akkor úgy volt hogy az első két napban egész nap enyhén görcsöltem..a további napokban pedig erősen minden nap egy fél órát kb. most meg első nap minden oké volt második nap semmi fájás harmadik nap erős görcsölés egy óráig. ma meg semmi fájdalom..egy órája volt egy nagyon picit. lehet túl dramatizálom a dolgot.. megf anyukámnak szívesen elmondanám ezeket.de velem már nagyon sok probléma volt..sokszor voltam beteg. és anyu olyan hogy nagyon aggódik értünk..és ha ezt csak így közölném vele akkor már kész idegroncs lenne. már akkor is kiakadt mikor azt mondtam hogy lehet hogy hüvelygombám van(szerencsére nem volt és tévedtem)
2012. szept. 15. 11:59
7/8 anonim válasza:
t5túl ideges vagy.! ez semmit nem jelent. 13 évesen szinte lehetetlen. ne félj. vagy mond meg anyukádnak hogy félsz és szeretnél HPV oltást. nyugodj meg.!
8/8 anonim válasza:
Elmész szűrésre, és pár hét alatt kiderül, aztán no para
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!