SZTK-ba megyek méhnyakrák szűrésre, plusz szeretnék másik fogamzásgátlót felíratni. Ezért kell fizetni?
Ja és Sztk-ban még nem voltam nőgyógyásznál, eddig csak magánnál voltam. Különbözik-e valamiben a kettő?
A magándoki nagyon kedves volt, egyedül volt a rendelőben, külön öltöző volt...stb.
Így van ez az SZTK rendelőben is?
SZTK-ban sok bunkótahóparaszt orvos van, főleg akik magában is rendelnek, azt akarják elérni, hogy menj magába hozzájuk, hogy ott kedvesek lesznek a pénzedért.
Szóval jobb érdeklődni melyik orvos milyen. Nálunk SZTK-ban (Ráckevén) van öltöző, szerintem az mindenhol van, és nagyon rendes a doki. Az asszisztens ott van a dokival.
Hú hát ez nem valami biztató, de sajnos ki kell bírnom, nincs most pénzem magán dokira.
De azért nagyon izgulok. :-/
Köszi a válaszokat!
1.-el sajnos egyett kell hogy értsek, már ami a magánba terelési akciókat érinti.
Az aszisztensnő jelenléte meg kötelező, elkerülendő az esetleges nem túl tisztességes viselkedést.
Nem kell fizetni, ha rendezve van a TB-d.
Külön öltöző van általában, de nem mindenhol...
Érdemes körbekérdezni az ismerősöket, hogy kit ajánlanak, mert sztk-ban is vannak rendes meg nagyon paraszt dokik sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!