Van olyan családtagotok, barátotok, aki szétszórt, olykor szórakozott? Én sajnos ilyen vagyok, nagyon idegesítö lehetek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 14:10
11/13 anonim válasza:
És próbáltál már változtatni rajta? Összeszedettebb lenni.
12/13 A kérdező kommentje:
Hidd el, hogy igen.. már-már azt hittem néha, hogy hú de jó, már javultam, aztán csalódnom kell. A váratlan élethelyzetekben mutatkozik meg a dolog. ám kb azt hiszem tudom az okot, szóval azon kellene segíteni, de az sem holnapra lesz meg.
2012. okt. 10. 19:57
13/13 anonim válasza:
Én is megpróbáltam változtatni rajta, összeszedni magamat, jobban figyelni. Ez egy darabig ment is, és már azt hittem, végre kinőttem a hülyeségemet. De aztán jött egy melankólikusabb hangulathullám, és hirtelen újra én lettem a világ bambája. Nem hiszek már abban, hogy ezt ki lehet nőni. Inkább próbálok olyan állást keresni, amit a leghülyébbek is tudnak csinálni, pl. biztonsági őr. Mindezt úgy, hogy 14 évesen már 138 volt az iq-m.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!