Jól érzékelem, hogy érzelmileg zsarol? Mit tehetnék?
Nehéz anyagi körülmények közé jutottunk, és ezért a férjem a szüleimet okolja (akik kb. annyira hibásak a dologban, mint a szomszédaink) és azt akarja, hogy én is ismerjem el a szüleim hibásságát (nem tudom, mert objektíven nézve sem azok), különben "ez megöl küztünk minden intimitást".
Jól érzem, hogy zsarol? Vagy ő vagy a szüleim? Aki szereti a másikat, az nem kíván ilyet, ugye?
Igazságtalannak és alaptalannak érzem az egészet, mert itt nem pusztán nézeteltérésről van szó, hanem az én gyökereim elszakításáról az ő kedvéért izgaztalanul..
Mit tennétek a helyemben?
Megpróbálhatnátok oly módon kikecmeregni a konfliktusból (amit végülis a pénzhiány gerjeszt), hogy együttesen próbáltok megoldást keresni a pénzhiányra.
Segítsétek egymást a bajban! (Tipp: esetleg keressetek jó barátot, aki meg pénzügyileg tud segíteni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!