Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire tartod elfogadhatónak...

Mennyire tartod elfogadhatónak, ha az apa megy gyed-re? Megszólnád, lenéznéd a munkatársad, ismerősöd ha bejelentené?

Figyelt kérdés
A gyerek már 1,5 éves elmúlt.
2012. szept. 20. 08:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki úgy csinálja, ahogy akarja.

Ha nekik ez jó, és megfelelő. akkor miért ne vághatnának bele.

2012. szept. 20. 14:47
 22/24 A kérdező kommentje:
Nem anyagi okokból döntöttünk így.
2012. szept. 20. 15:26
 23/24 anonim ***** válasza:
Így sokkal jobb, egészségesebb a gyereknek. Szerintem jó dolog!
2012. szept. 20. 16:24
 24/24 anonim ***** válasza:
Nekem az feltünö, hogy mindenki csak azèrt tudja ezt elkèpzelni, mert az anyuka jobban keres. Pedig ez nincs mindig ìgy. Nàlunk kb ugyanannyi a bevètel bàrki is marad itthon, mègis maradt a fèrjem is. Ez kicsit olyan nekem, mint amikor mindenki azt tanàcsolja a dolgozni vàgyò anyukànak, hogy keressen fèlàllàsban munkàt, mert ìgy apàt mindig meleg vacsora vàrhatja. De ha az anyànak szüksège van egy ugyanolyan kihìvàsra ès karrierre, mint az apànak van, akkor a rèszmunkaidöt a hajàra kenheti. Szòval szerintem nem annak kellene az alapèrtelmezèsnek lennie, hogy anyuka x èvig csak nyàlat törölget ès a vègèn màr a tej is tejci, hanem annak, hogy a pàr sajàt maguk ismerete alapjàn eldönti mit akar.
2012. szept. 20. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!