Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen összezavarodott az...

Teljesen összezavarodott az életem, ami eddig stabilnak látszott. Mi a véleménye egy kívülállónak?

Figyelt kérdés
Mivel én benne vagyok ebben a szituációban nem tudom reálisan nézni a dolgokat, ezért vagyok kíváncsi másnak a véleményére. Lassan 5éve párkapcsolatban élek, amelyről már pár hónapja érzem, hogy nem olyan, mint régen. A párom a legjobb ember a világon, nem tudok rá rosszat mondani, de nagyon sok minden idegesít benne, amit mondjuk eddig szerettem. Szeretem őt nagyon, de szerintem csak, mint embert. Érzem, hogy nem szolgált rá, egyszerűen csak az érzéseim elgyengültek és nem vagyok abban biztos, hogy őt képzelem el a gyerekeim apjának. A dolog sokkal egyszerűbb lenne, ha természetesen nem jelent volna meg a 3ik fél, aki nem más, mint egy régi ismerősöm, egy fiú barát, akiről mindig is tudtam, hogy nem csak barátként nézünk egymásra. És hát igen, idén nyáron kicsit jobban elkezdtük tartani a kapcsolatot és megcsaltam vele a páromat. A páromnak nyomban elmondtam, megbocsájtott, úgy néz ki túlléptünk a dolgon. De közben én nem tudok szabadulni annak a férfinak a gondolatától. Annyira felszabadultan érzem vele magam, csak közben meg tudom azt, hogy a másik férfi mellett nem kapnám meg azt a törődést, amit a páromtól megkapok, ő nem az a fajta. Egy ideig még beszéltem vele a megcsalás után, de már nem keres, ami persze természetes azok után, hogy visszamentem a páromhoz és nem vele próbáltam meg. De én a párom mellett érzem magam biztonságban, neki pedig még ki kell tombolnia magát, mert úgy érzem nem élte még ki magát eléggé. A gond csak az, hogy rettenetesen hiányzik. Nem is gondoltam volna, hogy lehet egyszerre két férfit szeretni... talán nem is lehet, de nem tudom, hogy melyiket szeretem. Mi ebben a helyzetben a helyes? Hogyan kéne viselkednem? Teljesen zavartnak érzem magam...
2012. szept. 20. 00:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10-es te egy igazi tahó vagy! Gyanítom csak osztani tudsz itt fent érdemleges válasz meg 0. Igenis jó, hogy elmondta neki. Jobb lenne ha neked is hazudozna a párod? (bár gyanítom még párod sincs...) Így legalább meg tudják beszélni. Általában meg az írja ennyire, hogy kihajítaná a párját stb aki maga se egy hűséges típus.
2012. szept. 22. 08:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Az emberek jó dolgukban követnek el ilyen baromságokat. Hagyd a régi barátod, túl jó hozzád. Válaszd a másikat aki kb 5év múlva eljátsza veled ugyan ezt, TE megbocsájtanád ha bizonytalanságában megcsalna?
2012. szept. 22. 09:14
 13/14 anonim ***** válasza:

A legelső hozzászólóval értek egyet. Egyiket sem boldogítanám tovább. A párod is megérdemli, hogy egy olyan nő mellett éljen, aki szereti. Nem csak mint embert és barátot, hanem mint szeretőt is.

És ugyanez vonatkozik rád is.

Ugyanezen mentem keresztül a négy éves kapcsolatomban, csak ott engem csaltak meg. Már-már beletörődtem abba, hogy nem létezik egyszerre érzelmi biztonság, baráti érzés, "szeretem, mint embert" érzés és szenvedélyes szerelem, mert mindig csak külön-külön kaptam meg.

De, létezik.

2012. szept. 22. 09:34
 14/14 JulesM111 ***** válasza:

Szia Kérdező!

Kivűlállóként csak annyit tudok hozzá tenni, mikor a 3. felkeltette az érdeklődésedet a kelleténél jobban, akkor fordult az eredeti kapcsolatod egy olyan irányba, ami nem lesz már visszafordítható.

Nem tudom hány éves vagy, de két szék közül a földre esés esete, ne évődjetek, ne tököljetek, ne raboljátok egymás idejét, 3-an 3-felé...

2012. szept. 22. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!