Teljesen összezavarodott az életem, ami eddig stabilnak látszott. Mi a véleménye egy kívülállónak?
A legelső hozzászólóval értek egyet. Egyiket sem boldogítanám tovább. A párod is megérdemli, hogy egy olyan nő mellett éljen, aki szereti. Nem csak mint embert és barátot, hanem mint szeretőt is.
És ugyanez vonatkozik rád is.
Ugyanezen mentem keresztül a négy éves kapcsolatomban, csak ott engem csaltak meg. Már-már beletörődtem abba, hogy nem létezik egyszerre érzelmi biztonság, baráti érzés, "szeretem, mint embert" érzés és szenvedélyes szerelem, mert mindig csak külön-külön kaptam meg.
De, létezik.
Szia Kérdező!
Kivűlállóként csak annyit tudok hozzá tenni, mikor a 3. felkeltette az érdeklődésedet a kelleténél jobban, akkor fordult az eredeti kapcsolatod egy olyan irányba, ami nem lesz már visszafordítható.
Nem tudom hány éves vagy, de két szék közül a földre esés esete, ne évődjetek, ne tököljetek, ne raboljátok egymás idejét, 3-an 3-felé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!