Rosszul gondolkodnak a szüleim?
Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 22:10
11/18 A kérdező kommentje:
igen falun lakom.
2009. júl. 31. 22:40
12/18 anonim válasza:
Igen, rosszul gondolkoznak, és ehhez még nagyon fiatalok is! Ez a te életed, neked kell élni. És ezt el kell fogadniuk, ha jót akarnak neked akkor is. Nem lehet semmi kifogásuk ellened, dolgozol, tartós kapcsolatod van...Most kell lépned, mert később meg az lesz a gond hogy "öregen" hagytad ott őket. Beszélj velük őszintén, üljetek le és magyarázd el, hogy miért akarsz költözni. Érzelmi zsarolásra ne hallgass. Ha haragszanak, majd megbékülnek, így hogy otthon vagy, tőlük függsz, persze, hogy mindenbe beleszólnak! Ha elmész, majd meg lesznek hatva, ha egyáltalán hazalátogatsz! Ha fáj neked az elválás vagy félsz, gondolj arra, hogy kicsit olyanok mint a gyerekek, te engeded el az ő kezüket, és nem fordítva! Legyenek meg nélküled ők is, találjanak maguknak új életcélt. Nem normális, hogy 50 évesen már öregek!
13/18 anonim válasza:
Szerintem te is rosszúl gondolkodsz!Menj el!Állj a a saját lábadra végre!Ilyen idősen már másnak gyereke van te meg ott kislánykodsz anyucinál meg apucinál,"Mert megsértődnek ha elmész"Na ne már!
14/18 A kérdező kommentje:
Akkor énis jól látom a dolgokat, és nem vagyok egyedül a véleményemmel.Már többször el akartunk menni a párommal albérletbe, de ezen kiakadtak, hogy itt a nagy ház és mi fizetünk egy lyukért, stb.Ne égessük le őket ezzel!Értitek.
köszi a válaszokat!
2009. aug. 1. 11:43
15/18 anonim válasza:
jaj ne már!Hagyod hogy a túlzott ragaszkodásukkal tönkre tegyék az életed?Neked már ideje lenne önállóbbnak lenni, és saját konyha meg ilyesmi. inkább vennék fel hitelt és azt törleszteném minthogy albérletbe menjek. inkább vegyél fel hitelt mind el neki hogy saját házadat fogod fizetni, szerintem így mindjárt más, és mond el hogy lassan unokájuk is lessz.
16/18 anonim válasza:
rég nem olvastam ennyi marhaságot.
idióta vagy, anyádékkal meg a pasiddal együtt.
17/18 anonim válasza:
És mit érsz a nagy házzal, ha nem jó ott neked, nektek? Én azt mondom, inkább lakjatok egy "lyukban", de boldogan, és lehetőleg jó messze a szülőktől. Állj a sarkadra, és költözz el. Nem lesz jó vége.
18/18 anonim válasza:
költözz el. az meg, hofy a fiú csináljon mindent, ne haragudj, de nevetséges. vigyázz, hogy ne menjen rá a kapcsolatotokra ez a hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!