Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszul gondolkodnak a szüleim?

Rosszul gondolkodnak a szüleim?

Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 22:10
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
24 éves,több éve dolgozó nő vagyok(irodai ügyintéző),8 éves kapcsolatban, 1 éve menyasszony.A szüleimmel lakom,a párommal még nem költöztünk össze, de szinte itt lakik nálunk(6 napot velünk van egy héten).
2009. júl. 31. 22:10
 2/18 A kérdező kommentje:
Nemrégen megkaptam a mamám 18éves kocsiját, mert már nem használta.Eddig busszal jártam melózni(fárasztó volt), de most hogy itt a kocsi használom, mert azért van.
2009. júl. 31. 22:12
 3/18 anonim ***** válasza:
75%
MI a kerdes????
2009. júl. 31. 22:13
 4/18 A kérdező kommentje:
Apu ettől megbolondul(főleg ha nem csak dolgozni megyek el vele, hanem mondjuk a barátnőmmel vásárolni, vagy a páromékhoz egy másik városba), na ettől kikészül és úgy néz rám, mint aki strihelni jár a kocsival.
2009. júl. 31. 22:13
 5/18 A kérdező kommentje:
Szerintük egy lány ne járjon udvarolni a fiúhoz, csak a fiú csináljon mindent.Bele szólnak mindenbe, már nem mesélek a dolgaimról nekik.
2009. júl. 31. 22:15
 6/18 A kérdező kommentje:
Van valakinek ilyen hasonló sorsa, mi a véleményetek erről?
2009. júl. 31. 22:15
 7/18 A kérdező kommentje:
Rossz szemmel néznek rám, ha a párom nélkül megyek valahova, bűntudatot keltenek bennem.Olyan régi gondolkodásuk van nagyon.
2009. júl. 31. 22:17
 8/18 anonim ***** válasza:
92%

Mielőbb költözz el. 24 évesen már nem egészséges, ha az ember a szüleivel lakik.

Ettől majd minden meg fog változni, és hosszabb távon javulni fog a kapcsolatod a szüleiddel.

2009. júl. 31. 22:25
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom egy kis faluba lakhatsz, ahol mindenki tud mindenkiröl, ki mit csinál.

Én elköltöznék a párommal együtt, 24 évesen már nem vagy gyerek, állj a sarkadra és változtass rajta, ez igy nem lesz jobb késöbb sem.

2009. júl. 31. 22:38
 10/18 A kérdező kommentje:

Ez jó megoldás lenne, és ezt pontossan tudom.Csak nem megy ez ilyen könnyen, ha elköltöznék, halálossan megsértődnének én egy rongyember lennék.Mindennap gondolok rá, hogy elmegyek innen, de nem tehetem, mert hiába 50 évesek, olyanok már fizikailag mint az öregek.

ők nem élhetik helyettem az életem, és fordítva.

2009. júl. 31. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!