6hónap után sem alhat nálam a barátnőm, a szülei nem engedik! Mit lehet ilyenkor tenni?
De ez az "idegen" dolog is sztem csak egy ideig lehet téma, amíg meg nem ismerik a párodat. Onnantól meg ne jöjjenek ezzel, vagy akkor mondják meg hogy konkrétan vele van bajuk.
A kerülgetősdi meg megint olyan szempontból érdekes, hogy akkor nappal sem engedik oda, mert "útban van az idegen?"? Vagy ha mondjuk nappal átjöhet meg elvagytok, akkor miért pont este zavarna, amikor csak a szobában vagytok?
Egy ideig tényleg értem azt hogy idegen, de azért 3,5 év? Meg oké hogy ne lógjon ott minden nap, vagy valami, de azért mégiscsak gáz hogy nem alhattok egymásnál. Mondjuk én próbálok nem sok vizet zavarni, meg mivel kolis vagyok/voltam így legtöbbször a barátnőknél kellett megoldani a közös alvást, de nem volt gondom a szülőkkel, meg többnyire azt kaptam hogy jöhetek bármikor, mert nem zavarok.
Plusz szülőként is így kapsz lehetőséget megismerni a gyereked párját, akkor ezek szerint őket nem is érdekli hogy kivel vagy?
Vagy ha őket zavarja hogy "idegen" van a lakásban, akkor még mindig nincs válasz arra hogy te miért nem alhatsz a barátodnál, együtt lehetsz egy "idegennel" napközben, de ott aludni nem aludhatsz?
Számomra ez eléggé megmagyarázhatatlan dolog, aminek lényege hogy a szülő fejéből kipattan egy idióta elképzelés, aztán azt próbálja alátámasztani egyéb érvekkel, meg körbemagyarázni. Hát tényleg érdekes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!