Tényleg ez a normális? A nagyszülőnek kell eltartani au
unokát?
Figyelt kérdés
Öcsém barátnője 19 éves, nálunk él, kitalálta hogy ő gyereket akar. Kérdeztük, mégis hogyan, erre hogy majd a szüleim eltartják őket, mindenki így csinálja! Ráadásul amióta ideköltözött sok a vita, mert nem akar alkalmazkodni.
Itt is egy csomó ilyen választ olvasok: persze, nyugodtan szüld meg, majd a nagyszülők segítenek. Aztán persze a nagyszülőnek kuss a neve, nem mondhatja el a véleményét, nem adhat tanácsot, nincs joga hozzá hiszen nem az ő gyereke!
és sokan írják,hogy a gyerek kárpótol mindenért,ez nem igaz,mert a kimaradt élettapasztalatot,munkatapasztalatot nem pótolja,és egy csomó mindent nem pótol,öcséd meg elbúcsúzhat aztán vagy 20-25 évig a fizetése egy részétől,ha együtt maradnak,ha nem,mert gyerektartást is kell fizetni
2012. szept. 17. 10:53
12/21 anonim válasza:
Ójaj! Az a csaj már terhes! Ez a beetető időszak és majd akkor tálalja, mikor már nem lehet elvetetni. Most még csak felkészít titeket, hogy a szüleitek nyakára szüli a gyereket.
A szüleid helyében egyébként magamhoz sem vettem volna. Ha össze akarnak költözni, tessék dolgozni és pénzt keresni.
20N
2012. szept. 17. 10:56
13/21 anonim válasza:
ja,már megint lepontoztak,mert megírtam a véleményemet,na ide sem jövök többet
2012. szept. 17. 11:08
14/21 anonim válasza:
El van tévedve a kiscsaj rendesen.
Én a szüleid helyében úgy kipenderítettem volna a lakásból, mint a szél, még mielőtt odababázik a nyakukra.
2012. szept. 17. 11:12
15/21 anonim válasza:
Tegyétek ki őket, ne nálatok lakjanak együtt hanem kezdjék el a közös életüket máshol, külön háztartásban. Akkor hamar leesik neki majd a tantusz, és nem fog azonnal gyereket akarni ne aggódj. Ennek csak ez a módja. A tesódat meg úgyis hazaengedik a szülők majd ha szétmennek.
2012. szept. 17. 11:34
16/21 anonim válasza:
Szegény lány jól el van tájolva.
2012. szept. 17. 11:46
17/21 anonim válasza:
Nálunk dettó ugyanez volt, lett is 2 gyerek. Nemcsak öcsém, de én is rábasztam mert még nekem is be kellett segíteni anyagilag. Azóta verem a fejem a falba hogy nem fúrtam meg időben a tervet. Nálad még talán nem késő... Ja, és ahol így lett gyerek ott jön a többi is... ugyanis a némber nem érzékeli az anyagi oldalát... :/
2012. szept. 17. 12:21
18/21 A kérdező kommentje:
Engem rendesen kiosztott, hogy mi közöm hozzá, hiszen nem élek már itt (most anyukám szabadságon van, férjem külföldön, hazajöttem pár napra).
Még az öcsémmel beszélek négyszemközt, hátha tudok rá hatni.
A lány szüleit szerintem nem érdekli. Amióta itt él, azóta a szülei adnak havonta pénzt a szüleimnek. A csaj nem dolgozik, nyáron érettségizett, most munkát keres.
2012. szept. 17. 13:00
19/21 anonim válasza:
igen,ahol így lett gyerek ott szép sorjában jön a többi kölyök,tapasztalat,egy ismerősöm is így cseszte el az életét,összejött egy 16 éves csajjal,aki egy évre rá teherbe is esett,a haverom azt akarta,hogy a csaj vetesse el,nem vetette el,mert a szülők pénzelték őket,dolgozni egyik sem dolgozik,dolgozott soha,azóta a gyerek már 5 éves,de lett azóta még egy,aki 3 lesz,és már útban a harmadik kölyök,a haverom meg válni akar
2012. szept. 17. 13:24
20/21 anonim válasza:
Hú, ilyen ismerősöm nekem is akad... Igaz, ő a saját szüleivel lakik, de az apuka szüleinek is tartja a markát (az apukának nem tudja, az nem dolgozik). Öt éves már a gyereke, de a csaj még az életben nem dolgozott semmit. Most várja a második gyerekét, más apától, most egy 17 éves srácot palizott be, aztán meresztgeti a két szép szemét a leendő nagyszülőkre, hogy kéne pénz, azok meg már most tejelnek neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!