Senkiért nem hagynátok el a házastársatok? Minden körülmnyek közt hűségesek maradnátok?
Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 21:17
11/13 anonim válasza:
Hűséges igen amig becsül,tisztel és hűséges.
Ha nem akkor én sem lennék az.
12/13 anonim válasza:
Jelenleg úgy érzem, hogy nincs olyan körülmény vagy másik férfi, akiért elhagynám. Szeretem, vele akarom leélni az életem, hiszen ezért mentem hozzá. Ő is szeret. Bízom benne, de magamban jobban, én tudom, hogy soha nem hagynám el, azt is, hogy ő is szeret, de ki tudja, az érzelmeknek nem lehet parancsolni. Erre kb. 1-2 % esélyt látok, de azt gondolom, hogy ha jó egy kapcsolat, akkor miért is kellene más?
13/13 anonim válasza:
nekem a férjem az első férfi az életemben.... és SOHA nem kéne nekem más rajta kívül! nem tudom még csak elképzelni sem, hogy lenne olyan férfi a világban aki képes lenne elcsábítani mellőle...még akkor sem, ha az szebb, jobb lenne mint a férjem....... 27/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!